Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - sharlee_angelo

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22
46
Installation issues / Re: MySQL failed to install
« on: July 17, 2007, 10:13:00 am »
the problem is that you have some ubuntu mirrors that are not working, that's why you can't install mysql. please choose another mirrors when you are running the installer.

47
i have an AMD Athlon X2 and i managed to install LMCE without any problem.

48
Installation issues / Re: Two error message during installtion LMCE
« on: July 12, 2007, 10:38:04 am »
maybe this will do the trick:
1. clean apt-get: apt-get clean
2. go to /var/lib/apt/lists and do mv lock lock.old.

then , rerun the installer.

49
Installation issues / Re: LinuxMCE installer Proxy configuration
« on: July 12, 2007, 09:37:38 am »
maybe you will find a solution here http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=96802.

50
Installation issues / Re: Latest Noob to LMCE
« on: July 11, 2007, 09:44:35 am »
hello

first of all, it's very simple to search on google about any issue.

1. about kde auto login: http://doc.vic.computerbank.org.au/support/autologin/

2. about ati drivers: http://wiki.cchtml.com/index.php/Ubuntu_Feisty_Installation_Guide

51
Users / Re: DVD iso playback?
« on: July 09, 2007, 08:50:59 am »
you have to convert the dvd directory to a image file, like an iso, but with .dvd extension. mkisofs can help you to do this. the command should be something like mkisofs -o name_of_file.dvd directory_of_dvd/

52
Users / Re: Switching from 1 network card to 2
« on: July 04, 2007, 09:39:09 am »
a possible solution can be deleting eth0:0 and configuring eth1 with the desired ip.

53
Users / Re: unrar
« on: July 02, 2007, 05:00:22 pm »
unfortunately, this feature is missing from linuxmce.

54
searching on the internet, i found this: http://forums.gentoo.org/viewtopic-t-566545.html?sid=9e4201821334f2fb21d606df4bcc8c0c. even if the user has a gentoo, it should work also in kubuntu if this is the same problem. but first, i recommend only to load the modules required by this board: modprobe saa7134 card=84 tuner=54. then, if this is not working try what that user done.

55
if you can open a terminal on the linuxmce computer, login as root and type screen -r. then paste the output here.

56
try to install gksu (apt-get install gksu).

57
Users / Re: CM11g
« on: June 28, 2007, 08:43:06 am »
yes, it's working.

58
kubuntu 7.04

59
what errors do you have when installing kubuntu?

60
Users / Re: WM5 Orbiter
« on: June 27, 2007, 09:47:07 am »
the only phone that was tested with mobile orbiter is a Treo 700W which runs also WM5. i think that installation of orbiter depends by configuration of the phone and also if the windows mobile OS was updated with some patches from MS. but this is a only a presupposition.

Pages: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22