Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - maverick0815

Pages: [1] 2 3 ... 40
1
Users / question about internet radio
« on: February 23, 2015, 11:40:24 am »
When checking internet radio in the webadmin, I see a list of radio station that have been found externally. There is a button below to add them, I presume, but in the orbiter none show up..am I missing something?

2
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: February 22, 2015, 10:52:56 pm »
I see that ministro is no longer required? In the other hand there is some scaling issue with the buttons, I guess. I tried watching a DVD, but could not use the menu with arbiter.

3
Installation issues / Re: asterisk, Ticket 2263
« on: February 20, 2015, 06:27:40 pm »
Believe it or not....reinstall did the job! My phones are all registered, and I have incoming calls

4
Installation issues / asterisk, Ticket 2263
« on: February 19, 2015, 12:07:16 pm »
I'm not sure if this is the right way to ask a ticket-related question, but I'll try.

Since Asterisk doesn't seem to work properly on my installation, would it be possible to reinstall the package, and if so, how would I have to go about?

5
Users / Re: id3-tags
« on: January 28, 2015, 10:41:41 am »
So, that means, something might be wrong on my system....since updatemedia doesn't seem to get going on its own.
Perhaps a permission issue. The disks in my core have been in use since 8.10. After installation of 12.04, I had some problems accessing with my credentials. Could you tell me, what the correct ownership and permissions are?
thanks

6
Users / Re: id3-tags
« on: January 27, 2015, 06:54:27 pm »
Just today I put some new movies..discs are all located in the core, checked updatemedia, which was reported as stopped. So I enabled it and waited half a day. Nothing so far...do you think it would take longer? By the way, so that I understand, after starting core, how long does updatemedia run, or what triggers it?

7
Users / Re: id3-tags
« on: January 25, 2015, 06:48:03 pm »
ok, hitting resynchronise does the job and creates id3-tags....I don't know if thats a bug with updatemedia, but also when I put new files, it seems they never get added to the database on its own.

8
Users / Re: id3-tags
« on: January 25, 2015, 04:12:55 pm »
I check /usr/pluto/bin/UpdateMediaDaemonControl.sh and it said the updatemedia was stopped....I started it again, but still no id3 files showing up...even rebooted the core

9
Users / Re: id3-tags
« on: January 24, 2015, 11:35:34 pm »
Not that I am aware of....in short- no.

10
Users / id3-tags
« on: January 24, 2015, 09:21:15 pm »
Just this last two days I've been tagging videos- mostly tvshows- and now I was adding some files...checking in the folders, I did not see a single id3 file, even though everything was properly tagged. So I was wondering, if this is standard now, or another bug? I know that when moving those files via webadmin, that id3 files will be created.

11
Users / cd-ripping
« on: January 18, 2015, 02:31:23 pm »
I'm running 12.04 and try to rip some music cd to the core. So usually I'd go to manage drives and click rip on the appropriate drive. Then I can type a name, choose location, create directory...Then it immediately says ripping complete and nothing actually happens. However playing the disk, click on copy disc, I can at least type a name and choose a drive.
is this just me, or is it like that by design/ development?

12
Users / Re: Happy New Year!
« on: January 16, 2015, 08:36:01 pm »
I put the bd-drive in my server, popped a disk in...and it plays. Then I thought of trying it on my me...went to manage drives, clicked on my Ford's drive to play....no dice. So that means this works only if the md in question has a be-drive too.

13
Users / Re: Happy New Year!
« on: January 08, 2015, 01:53:37 pm »
Thumbs up! working nicely :-D

14
Users / Re: double entries
« on: January 07, 2015, 10:07:56 pm »
Hmm...It seems the problem has sorted itself out...but I need to check more.

15
Users / Re: double entries
« on: January 07, 2015, 08:00:36 pm »
Ok, how do I change the log-level? By the way, with all my moving around, I now even have a triple entry.

Pages: [1] 2 3 ... 40