Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pedplar

Pages: [1] 2 3 ... 6
Users / nvidia drivers
« on: February 08, 2013, 03:34:05 am »
Is there any way to manually download nvidia drivers.  I have no internet right now.  Needed to reinstall, that want pretty good except for myth.  That doesn't matter because I have no cable either.  So all I really need is some way to install nvidia drivers.  I can use my phone to download them.  Then some how copy them somewhere to install.

I get an error.

brent@dcerouter:~$ sudo ./
./ line 42: syntax error near unexpected token `then:'
./ line 42: ` if [[ "$backup_Number" -gt "1" ]] then:'

Users / Re: Problems installing freenas
« on: May 29, 2012, 03:34:20 am »
I have used a lexar 2gig thumb drive with freenas before. I tried a 4 gig HP drive and was having the same problem you are. If you have another drive try that.   The throughput on my raid5 was very slow,couldn't get much more then 25 megs per second transfer speeds.  I ensed up using Ubuntu server with raid5. 

Users / Re: Android QOrbiter
« on: May 26, 2012, 12:07:51 pm »
I to cant get user to stick in the webadmin.  As soon as I reload router, the user is blank. 

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 20, 2012, 01:56:25 am »
Thanks pigdog, Im sure that will fix it.  I dont use it anyways.  The core just sits in the closet anyways.

L3mce  I ran the dpkg command on a finished md and on a md that just failed, both times it says its empty.

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 19, 2012, 09:43:25 pm »

Can you please ssh into an MD and dpkg --configure -a | pastebinit  and give me the url?

When do you want me to do that.  Before or After the nvidia driver fails. Or before or after the drivers install.

Edit:  Well I can tell its not after the MD is setup.  I get "You are trying to send an empty document, exiting."
So I will Setup another MD, and try it after it fails to install.

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 19, 2012, 09:35:30 pm »
Yes. Same message.

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 19, 2012, 06:06:32 pm »
Kde  desktop doesn't work.

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 19, 2012, 11:32:47 am »
I have never had it take this long before.  Normally maybe 20 minutes after I get through the avwizard. I can copy files at over 30MB/s to and from anywhere on the network, except on wifi.

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 19, 2012, 10:29:37 am »
Anyone else experiencing A very long MD setup, starting with the AVWizard.  Took me about 10 minutes to go through the AVWizard, and then at least 45 minutes for sarah to appear, and then another 40 or so minutes to finish to the orbiter.  well over 2 hours to setup each md.

Edit:  Fixed my problem. Bad network card.

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 19, 2012, 08:36:47 am »
I will give the desktop a try in the morning.  Just to see if it works?

This is the nvidia-install.log

== Begin NVidia driver installation (Fri May 18 23:31:51 EDT 2012) ==
Card Detected: 03:00.0 VGA compatible controller [0300]: nVidia Corporation ION LE VGA [10de:087e] (rev b1)
PCI_ID Detected: 087e
LMCE prefers driver nvidia-glx-260
installing NEW driver nvidia-glx-260!
Unable to install driver:
E: Broken packages
== End NVidia driver installation (Fri May 18 23:35:24 EDT 2012) ==

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 19, 2012, 01:46:08 am »
Ok... so I have fixed diskless for the next batch... but... I don't know if ssh will work between core/moon.

Yes Diskless setup does work.  If you mean  by logging in to the core then ssh to a md that also works. so does using putty by sshing to the core then sudo ssh moon47 that also works.

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 19, 2012, 01:11:00 am »
Diskless setup works again.  It rebooted after it finished setting up

Then installed the Pluto nvidia drivers.
Then tried to install nvidia and failed
I manually rebooted and still failed to install.  If I login to a terminal on the core and SSH to the MD, and just do an apt-get update. Go back to the MD and reboot it the drivers installed. One more reboot after the drivers are installed, AVWizard comes up.  So is there anyway you can force an apt-get update before the script tries to install the nvidia drivers?

here is the picture of my screen

I already got the drivers installing before I looked at the log, so the log doesnt show anything wrong.

I messed up my working install, my backup didnt work right, so on my next md setup i will get the log .

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 18, 2012, 11:15:43 pm »
I have the latest 5972 downloaded. Getting ready to eat dinner then will try it out for ya.

Users / Re: 1004: The time has come.
« on: May 16, 2012, 11:50:37 pm »
Got the latest snap 25970 installed on the core. Getting diskless setup failed on the mds.  The MD will sit at running diskless setup for about 8 minutes then diskless setup failed.

Have to restore now. Work is coming pretty quick.

Pages: [1] 2 3 ... 6