Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - videoman413

Pages: [1]
Installation issues / Re: MythTV fails in admin
« on: March 31, 2007, 04:30:23 am »
I've got the very standard pvr250 from hauppauge (sp?)

Been using it for over a year with KnoppMyth, but I get that cryptic line when I look at the myth settings in web wizard....

I"m also not the best script monkey around, so any ideas how to handle that?

Installation issues / Re: Install from CD problems
« on: March 27, 2007, 07:43:36 pm »
I have done a fresh installed fully update without extra sources lines our extra prg's, but that was a no go for me :(. Doing a fresh install without updates again like i did the first time (had the gray screen problem then).

Probably it was a good idea to do a vmware install, will try that one next if this fails to.

Edit : it is installed, now trying to get it to work.

was it the vmware which worked for you? Or was it a clean install without updates?
and what was the size or name of the ISO you used?

Thanks in advance,


Installation issues / Re: Install from CD problems
« on: March 26, 2007, 07:30:07 pm »
I'm having the same problems listed in this thread. 

I'm concerned by the fact that I've found 2 different ISOs. One about 100meg larger than the other. Can you verify which sites contain the 'Blessed' Version of the iso? 

Also, you implied there was a problem with the more current installer.  When do you expect to have it up and going, or is it already fixed?

I"ll give it another try when I get home from work today... might even re-install ubuntu 6.10, but would rather not have to take that step if I don't have to...

PS.  I test software for a living (one of THOSE people -- grin), so if I can help you help us, let me know...

joelb :)

Pages: [1]