Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - darkwizard864

Pages: [1] 2
1
Users / irc
« on: August 18, 2021, 10:07:55 pm »
is linuxmce still on freenode?

2
Users / asterisk ivr broken?
« on: January 23, 2019, 06:38:31 pm »
when I run /usr/pluto/bin/generate_users_voicemenu.pl ivr voice is a guys not a woman anymore and all my sip ext register but when I call my number ..asterisk debug log says [Jan 23 12:38:05] WARNING[2954][C-00000003]: chan_sip.c:3906 __sip_xmit: sip_xmit of 0xb5821040 (len 909) to 192.168.80.151:55538 returned -2: Success
Really destroying SIP dialog '7e3ca5be451bab112ae3a35c5403b0de@192.168.80.1:5060' Method: INVITE
[Jan 23 12:38:05] WARNING[2953][C-00000003]: app_dial.c:2437 dial_exec_full: Unable to create channel of type 'SIP' (cause 20 - Subscriber absent)

3
Users / a reinstall of lmce 14.04
« on: December 25, 2018, 05:21:00 pm »
i reinstalled lmce 14.04 and now all my media has no covers but has all media info? wondern why no covers? all id3 tags are there and in media monkey it shows all correct info for music .

update media demon log is here
https://ufile.io/wpcex

4
Users / disk md
« on: September 13, 2018, 07:19:08 pm »
is disked md still possible? in 14.04?

5
Users / ip cameras
« on: August 06, 2018, 07:07:25 pm »
hmm i am confused if i add motion ip camera with /mjpeg/snap.cgi?chn=0  i get nothing but if http://admin:admin@192.168.80.135/mjpeg/snap.cgi?chn=0 in internet expolorer it shows pic
i was wondering what i am doing wrong.

6
Installation issues / diskless creation error
« on: March 27, 2018, 04:24:11 pm »
hello
 I am running 14.04 fresh install ..
I get this error when I run Diskless_CreateTBZ.sh
Setting up qtdeclarative5-qtquick2-plugin:i386 (5.2.1-3ubuntu15.1) ...
Setting up lmce-runtime-dependencies (2.0.0.47.15121131752) ...
Setting up lmce-qorbiter (2.0.0.47.201603251155+a1c0f6ea) ...
Processing triggers for libc-bin (2.19-0ubuntu6.14) ...
Tue Mar 27 09:55:22 EDT 2018 - Package lmce-qorbiter installed ok!
Tue Mar 27 09:55:22 EDT 2018 - Installing pluto-mythtv-player for device 35
Reading package lists...
Building dependency tree...
Reading state information...
Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.
The following information may help to resolve the situation:

The following packages have unmet dependencies:
 pluto-mythtv-player : Depends: mythtv-backend but it is not going to be installed
                       Depends: mythtv-frontend but it is not going to be installed
E: Unable to correct problems, you have held broken packages.
./Diskless_CreateTBZ.sh: line 169: /tmp/TeeMyOutputExitCode_17912: No such file or directory
dcerouter_1047348:/usr/pluto/bin#

7
Installation issues / lmce firewall not working correctly?
« on: February 19, 2018, 04:22:03 pm »
how can i get 192.168.80.163 port 32400 to be open on outside ..i tried everything from disabling firewall to forwarding nothing works. is lmce firewall not working correctly?

8
Installation issues / Diskless md (Problem)
« on: November 22, 2017, 03:10:26 pm »
I get this error
dcerouter_1047348:/# /usr/pluto/bin/Diskless_BuildDefaultImage.sh
cp: cannot stat ‘/boot/vmlinuz-4.4.0-66-generic’: No such file or directory
grep: /boot/config-4.4.0-66-generic: No such file or directory
depmod: WARNING: could not open /tmp/mkinitramfs_rwEjU1/lib/modules/4.4.0-66-generic/modules.order: No such file or directory
depmod: WARNING: could not open /tmp/mkinitramfs_rwEjU1/lib/modules/4.4.0-66-generic/modules.builtin: No such file or directory
dcerouter_1047348:/#

I get the error even after adding 4.4.0.66 image and headers.
and I re run script

9
Users / ip secuirty camera
« on: November 07, 2016, 04:21:19 pm »
hello
I am trying to use ONVIF camera. I did notice it uses rstp  like this http://192.168.80.131:8080/onvif/devices
but rtsp://192.168.80.131:554/11
I tried advance camera but no good here
tried gerenic ip camera no good

maybe some one could help figure it out..

10
Installation issues / last Update 1204/1404 i386 - 201609271106+39103855
« on: September 28, 2016, 05:41:43 am »
after this and reboot I can not access firewall page come up with error

The website cannot display the page
 
  HTTP 500
 
   
Most likely causes:
•The website is under maintenance.
•The website has a programming error.
 
   
What you can try:
 
   

  Refresh the page. 
 
   

  Go back to the previous page. 
 
   

More information  More information 
 

11
Installation issues / update error
« on: September 16, 2016, 06:06:06 pm »
 i tried to update lmce and i get this error
 Log started: 2016-09-16  12:12:43
Setting up pluto-system-database (2.0.0.47.201609152235+5eaa4671) ...

+-------------------+------------------------+----------+-------------------+-----------------+--------+---------------+------------+-------------+---------------+-----------+----------+-------------+--------------------+------------+----------------+---------------------+--------------------+-----------+-------------------+-----------------+-----------------+-------------------+-----------+--------------+------------------+---------------+-------------+---------+--------+-----------+----------+------------+---------------------+--------------+
| PK_DeviceTemplate | Description            | Comments | FK_DeviceCategory | FK_Manufacturer | Define | ImplementsDCE | IsEmbedded | CommandLine | IsPlugAndPlay | IsIPBased | IsPlugIn | IRFrequency | FK_StabilityStatus | FK_Package | DestinationDir | FK_Users_Maintainer | FK_OperatingSystem | FK_Distro | InheritsMacFromPC | ConfigureScript | ManufacturerURL | InternalURLSuffix | WizardURL | FK_Licensing | FK_InfraredGroup | FK_CommMethod | FK_PnpLevel | HelpURL | psc_id | psc_batch | psc_user | psc_frozen | psc_mod             | psc_restrict |
+-------------------+------------------------+----------+-------------------+-----------------+--------+---------------+------------+-------------+---------------+-----------+----------+-------------+--------------------+------------+----------------+---------------------+--------------------+-----------+-------------------+-----------------+-----------------+-------------------+-----------+--------------+------------------+---------------+-------------+---------+--------+-----------+----------+------------+---------------------+--------------+
|              -305 | VirtDev - All Orbiters |          |                86 |               1 |        |             0 |          0 | NULL        |             0 |         0 |        0 |        NULL |               NULL |       NULL | NULL           |                   1 |               NULL |      NULL |                 0 | NULL            | NULL            | NULL              | NULL      |         NULL |             NULL |          NULL |        NULL | NULL    |   1850 |      1146 |    33129 |          0 | 0000-00-00 00:00:00 |         NULL |
+-------------------+------------------------+----------+-------------------+-----------------+--------+---------------+------------+-------------+---------------+-----------+----------+-------------+--------------------+------------+----------------+---------------------+--------------------+-----------+-------------------+-----------------+-----------------+-------------------+-----------+--------------+------------------+---------------+-------------+---------+--------+-----------+----------+------------+---------------------+--------------+

Updating system database using sqlCVS
Please be patient...
 Copyright (C) 2004 Pluto, Inc., a Florida Corporation
 www.plutohome.com
 Phone: +1 (877) 758-8648
This program is distributed according to the terms
of the Pluto Public License, available at:
 http://plutohome.com/index.php?section=public_license
This program is distributed in the hope that it will be useful,
but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of MERCHANTABILITY
or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the Pluto Public License for more details.

-------

Database host:localhost user:root pass: name:pluto_main port:3306
Users:anonymous~nopass
Updating repository 'constants' schema version from: 15
Updating repository 'dce' schema version from: 49
Updating repository 'designer' schema version from: 46
Updating repository 'document' schema version from: 1
Updating repository 'ir' schema version from: 4
Updating repository 'local' schema version from: 57
Updating repository 'website' schema version from: 5
DetermineDeletions for table: CommMethod from psc_id: 12 batch: 45
Scanning range of psc_id: [0, 99999999] with interval_length=10000000
The server is busy processing another request.  Waiting 5 seconds.
05   09/16/16 12:12:44.134      void ClientSocket::Disconnect() on this socket: 0x9faed50 (m_Socket: 5) <0xb6fada00>
The server is busy processing another request.  Waiting 5 seconds.


been doing this for over hour

12
Installation issues / media search error
« on: September 09, 2016, 05:04:50 am »
every time I do a search in my movies it restart dcerouter. in router logs I see this

01   09/08/16 22:59:25.592      Query failed (Column 'FK_AttributeType' in field list is ambiguous): select DISTINCT PK_Attribute, IF(FK_AttributeType IN (2,3,13,57), IF(Name LIKE 'the %', CONCAT(SUBSTR(Name, 5), ', The'), Name), Name ) AS Name, Description, FK_Picture FROM Attribute JOIN AttributeType ON Attribute.FK_AttributeType=PK_AttributeType JOIN MediaType_AttributeType ON MediaType_AttributeType.FK_AttributeType=PK_AttributeType LEFT JOIN Picture_Attribute ON FK_Attribute=PK_Attribute WHERE Name Like 'w%' AND Identifier>0 AND MediaType_AttributeType.EK_MediaType=5 ORDER BY Name limit 30 (1) <0x9122bb40>
05   09/08/16 22:59:25.592      Resetting db_wrapper connection <0x9122bb40>
01   09/08/16 22:59:25.593      Query failed (Column 'FK_AttributeType' in field list is ambiguous): select DISTINCT PK_Attribute, IF(FK_AttributeType IN (2,3,13,57), IF(Name LIKE 'the %', CONCAT(SUBSTR(Name, 5), ', The'), Name), Name ) AS Name, Description, FK_Picture FROM Attribute JOIN AttributeType ON Attribute.FK_AttributeType=PK_AttributeType JOIN MediaType_AttributeType ON MediaType_AttributeType.FK_AttributeType=PK_AttributeType LEFT JOIN Picture_Attribute ON FK_Attribute=PK_Attribute WHERE Name Like 'w%' AND Identifier>0 AND MediaType_AttributeType.EK_MediaType=5 ORDER BY Name limit 30 (1) <0x9122bb40>
05   09/08/16 22:59:25.593      Resetting db_wrapper connection <0x9122bb40>
01   09/08/16 22:59:25.593      Query failed (): select DISTINCT PK_Attribute, IF(FK_AttributeType IN (2,3,13,57), IF(Name LIKE 'the %', CONCAT(SUBSTR(Name, 5), ', The'), Name), Name ) AS Name, Description, FK_Picture FROM Attribute JOIN AttributeType ON Attribute.FK_AttributeType=PK_AttributeType JOIN MediaType_AttributeType ON MediaType_AttributeType.FK_AttributeType=PK_AttributeType LEFT JOIN Picture_Attribute ON FK_Attribute=PK_Attribute WHERE Name Like 'w%' AND Identifier>0 AND MediaType_AttributeType.EK_MediaType=5 ORDER BY Name limit 30 retry: (nil) <0x9122bb40>
Return code: 139
3   09/08/16 22:59:26   DCERouter (server)   Device died... count=8/200 dev=DCERouter
Thu Sep  8 22:59:26 EDT 2016 died

does this mean my database is wacked?

13
Installation issues / "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
« on: September 01, 2016, 03:27:38 am »
I did lastest update as of 8/31 and now all my mds say "PXE-E77: Bad or missing discovery server list".
and exit out.
were can I look to find why it is doing this before I format hdd and start over

14
Users / question?
« on: February 21, 2016, 06:27:38 pm »
can lmce handle 48 ports on eth0?
if I take off 2 hdhomeruns no buffer issue with mythtv if 2 readded it buffers?

so I am thinking lmce can not handle all the load on eth0? eth0 runs e1000 gigbit Ethernet...dual card

15
Users / mythtv orbiter no program info shown
« on: February 20, 2016, 05:52:37 am »
on 14.04 mythtv orbiter only seems to show ep under program info and no channel icon display. and my tv has this error moon1613 mythfrontend.real: mythfrontend[22839]: N CoreContext mythplayer.cpp:2162 (PrebufferEnoughFrames) Player(0): Waited 104ms for video buffers AAAAAAAAAAAuLL

every time live tv plays for 10 mins.. before 14.04 pluto-mythtv-plugin update mythtv worked fine. now it don't
if you need more info just tell me what you need.

dark

Pages: [1] 2