Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Blues

Pages: [1]
Users / Aeotec Z-Stick Series 2 troubleshooting
« on: January 30, 2014, 11:19:42 pm »
When I plug it in LMCE won't recognize it. I can see in dmesg usbserial is loaded.

How to troubleshoot this?

Users / 64-bit install
« on: January 23, 2014, 02:31:23 am »
I'd like to run LMCE in a virtual machine, the host has no 32-bit support. Possible? Can't find 64-bit LMCE download.

Users / Z-Wave USB Dongle
« on: January 08, 2014, 04:13:24 am »
Running 1004. After plugging in Aeon DSA02203-ZWUS Labs Z-Wave Z-Stick Series 2 USB Dongle I can see following in /var/log/messages:
Code: [Select]
Jan  7 21:05:10 dcerouter kernel: [  703.240243] usb 1-2: new full speed USB device using ohci_hcd and address 4
Jan  7 21:05:10 dcerouter kernel: [  703.509506] usb 1-2: configuration #1 chosen from 1 choice
Jan  7 21:05:10 dcerouter kernel: [  703.517138] cp210x 1-2:1.0: cp210x converter detected
Jan  7 21:05:10 dcerouter kernel: [  703.728267] usb 1-2: reset full speed USB device using ohci_hcd and address 4
Jan  7 21:05:11 dcerouter kernel: [  703.976988] usb 1-2: cp210x converter now attached to ttyUSB0
AFAIK it is supposed to appear in Devices? But it does not ... :( Any ideas how to troubleshoot?

Installation issues / Installation from source - how to get them?
« on: January 05, 2014, 04:48:40 pm »
I installed core in a virtual machine, it went alright, I can access the web interface and it is functional.
However ... there is incredible amount of unneeded software, Asterisk, CUPS, Samba, NIS, MythTV, etc. Also I do not need router functionality. It is headless, but even core install installs KDE, it just won't load it.
All I need is the Home Automation part, methinks it's called Pluto?
So I figured I'll clean it up a little. But it seems to be impossible with supercow apt-get because literally everything depends on each other.
Well, I thought I'll build it from source and see if I can configure it with minimal dependencies.
The beginning is not encouraging, after looking at Wiki and googling the following URL is the best I found - but it errors out:
Code: [Select]
svn co
svn: E170000: Unrecognized URL scheme for ''

First question, how to get sources?

Second question, maybe there already is modular install and I do not have to build it from source?

Users / Z-Wave
« on: January 04, 2014, 01:11:44 am »
I'm making my first steps in the Z-Wave world. Is this forum a good place for Z-Wave questions or there is a dedicated one somewhere?

Users / LMCE and Gentoo
« on: December 23, 2012, 10:16:38 pm »
I can't find any success reports running LMCE on Gentoo. Is it feasible?

Users / Panasonic BL-C140 access question
« on: January 19, 2010, 03:15:16 am »
Hello forums,

I have a cheapo Panasonic BL-C140 IP camera. I cannot figure out how to access its RTSP stream or log into it to discover its directory structure. I've tried ftp, ssh and telnet. No cigar. Any hints are very welcome.  :-\

Pages: [1]