Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - maverick0815

Pages: [1] 2 3 ... 7
Installation issues / none of my phones register...
« on: November 10, 2015, 06:50:56 pm »
for a while now my phones don't work anymore. I'm sorry, but I cannot exactly say which update killed it. Just today I restarted asterisk.
This is what /var/log/pluto/Asterisk.log contained:
05   11/10/15 7:49:28.098      Going to rotate logs... <0xb65ffb40>
05   11/10/15 17:26:13.056      Got a reload command from 0  <0xb65ffb40>
05   11/10/15 17:26:13.522      void ClientSocket::Disconnect() on this socket: 0x9804248 (m_Socket: 6) <0xb6f66700>
Return code: 2
2   11/10/15 17:26:13   17 (spawning-device)   Device requests restart... count=1/50 dev=17
Tue Nov 10 17:26:13 CET 2015 Restart
========== NEW LOG SECTION ==========
1   11/10/15 17:26:21   17 (spawning-device)   Starting... 1
1   11/10/15 17:26:21   17 (spawning-device)   Found /usr/pluto/bin/Asterisk
05   11/10/15 17:26:22.595      Connect() failed, Error Code 111 (Connection refused)) <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:23.596      Connect() failed, Error Code 111 (Connection refused)) <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:24.597      Connect() failed, Error Code 111 (Connection refused)) <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.607      Server IP: <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.646      Trying to connect to Asterisk daemon to see if is running. <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.646      Creating child 50 <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.646      Note: Device manager has attached a device of type 1734 that this has no custom event handler for.  It will not fire events. <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.646      Note: Device manager has attached a device of type 1734 that this has no custom handler for.  This is normal for IR. <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.646      Creating child 51 <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.646      Note: Device manager has attached a device of type 1734 that this has no custom event handler for.  It will not fire events. <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.647      Note: Device manager has attached a device of type 1734 that this has no custom handler for.  This is normal for IR. <0xb6f76700>
05   11/10/15 17:26:27.685      NotifyCallsStatus status:
No such command 'iax2 show peers' (type 'core show help iax2 show' for other possible commands)
01   11/10/15 18:41:47.476      Error occured while receiving token. Disconnecting. <0xb5bffb40>

I'm using 12.04. My phones are two Gigaset 610IP Phones.

Users / Nvidia driver update
« on: October 28, 2015, 11:38:22 pm »
After today's update I let my me start with avwizard with the hope it would install Nigeria drivers. However I went into an endless bootloop.
Now, koffel suggested in the irc to circumvent to get nvidia-current installed. This might be a temporary fix, but in the long run, it would not do.
What can I do to make this better?

Users / Multiplying id3 tags
« on: October 26, 2015, 10:51:53 pm »
So I have a NAS-box running.  I put some movies on it, however I see several id3.tag cropping up there for some of them.
I would have
And so on..after deleting them, they come back...and lmce is asking me how to add them to the database.

12.04 one week old installation

Installation issues / fresh net-install from 22.10.2015
« on: October 22, 2015, 07:27:12 pm »
after navigating some trouble with installing Linuxmce on my computer (mainly graphicsdriver issues) I tried to configure mythtv. At first no setup showed up, but when it finally did, I was able to configure the DVB-S card and search for stations. However I cannot watch TV. Backend seems to be crashing all the time, all tuners are supposed to be busy. I also cannot access mythweb. I get only an imcomplete webpage, like shown in the screenshot.

Users / no sound on youtube
« on: October 18, 2015, 07:23:57 pm »
I just re-ran AVwizard to check the settings...everything seems to be in order. I do get sound playing videos, but going to youtube, I get all the silent-treamtent.
Do you guys have an idea on how to fix this?

Users / Can't resolve dcerouter via wifi
« on: September 26, 2015, 02:19:37 pm »
This is the strangest thing.....from my pc or the md I can resolve dcerouter just fine and access the webadmin. From my wife, which is attached to the inside network, I suddenly can't anymore. Access is only possible via IP address.
Any ideas, how I can fix this?

Users / Mediatomb and logitech mediaserver
« on: September 23, 2015, 08:03:36 pm »
I think I need some help in understanding and perhaps configuring.
I remember, that once utilized mediatomb for streaming to no-one devices,like windows media player and such.
I so far, using 12.04,  i have eben unsuccessful in using mediating, since I cannot even find it in my network anymore. However I recently got an rpi2 and use it as a squeezeslave for internet radio.
So I was wondering if the logitech media server and mediatomb were exclusive to each other. If so, how can I configure the logitech software to also stream video?

Installation issues / Last update set drives offline
« on: August 13, 2015, 08:40:22 pm »
Curious...after running the latest update, my mediadrives were set offline in webadmin.I could still access them in the mediafile browser and from the console....after setting them online and sideload router, everything was back....wonder if it will survive a reboot though.

Installation issues / Cannot access shares after update 30777
« on: June 06, 2015, 12:31:38 pm »
I ran an update yesterday and since then I my username/password gets rejected when I try to access my fileshare on the server. I already changed my password in case it got lost in the update, but no luck.

Installation issues / update 30718 throws errors
« on: May 19, 2015, 10:38:16 pm »
Check this out :
dcerouter_1043186:/home/linuxmce# apt-get dist-upgrade
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Calculating upgrade... Done
The following NEW packages will be installed:
  lmce-avwizard-sounds lmce-skins-basic
The following packages will be upgraded:
  lmce-core lmce-diskless-tools lmce-md-meta lmce-skins-bluecrystal lmce-skins-slate lmce-skins-titanium lmce-skins-uita pluto-avwizard pluto-avwizard-skin-basic pluto-boot-scripts pluto-mythtv-player pluto-orbiter pluto-orbitergen
  pluto-orbiterinstaller pluto-website-admin
15 upgraded, 2 newly installed, 0 to remove and 0 not upgraded.
1 not fully installed or removed.
Need to get 549 MB of archives.
After this operation, 237 MB of additional disk space will be used.
Do you want to continue [Y/n]? y
WARNING: The following packages cannot be authenticated!
  pluto-mythtv-player lmce-avwizard-sounds lmce-skins-basic pluto-boot-scripts pluto-orbitergen pluto-orbiterinstaller pluto-website-admin lmce-diskless-tools lmce-core pluto-avwizard-skin-basic pluto-avwizard pluto-orbiter lmce-md-meta
  lmce-skins-bluecrystal lmce-skins-slate lmce-skins-titanium lmce-skins-uita
Authentication warning overridden.
Get:1 precise/main pluto-mythtv-player i386 [758 kB]
Get:2 precise/main lmce-avwizard-sounds all [168 MB]
Get:3 precise/main lmce-skins-basic all [48.6 MB]
Get:4 precise/main pluto-boot-scripts i386 [146 kB]
Get:5 precise/main pluto-orbitergen i386 [2,234 kB]
Get:6 precise/main pluto-orbiterinstaller i386 [6,353 kB]
Get:7 precise/main pluto-website-admin i386 [2,059 kB]
Get:8 precise/main lmce-diskless-tools i386 [55.0 kB]
Get:9 precise/main lmce-core i386 [2,462 B]
Get:10 precise/main pluto-avwizard-skin-basic i386 [199 kB]
Get:11 precise/main pluto-avwizard i386 [2,346 kB]
Get:12 precise/main pluto-orbiter i386 [23.0 MB]
Get:13 precise/main lmce-md-meta i386 [2,784 B]
Get:14 precise/main lmce-skins-bluecrystal all [42.7 MB]
Get:15 precise/main lmce-skins-slate all [67.0 MB]
Get:16 precise/main lmce-skins-titanium all [82.3 MB]
Get:17 precise/main lmce-skins-uita all [103 MB]
Fetched 549 MB in 8min 23s (1,090 kB/s)
Selecting previously unselected package lmce-avwizard-sounds.
(Reading database ... 257144 files and directories currently installed.)
Unpacking lmce-avwizard-sounds (from .../lmce-avwizard-sounds_2. ...
dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/lmce-avwizard-sounds_2. (--unpack):
 trying to overwrite '/home/public/data/avwizard-sounds/avwizard_dts_test.wav', which is also in package pluto-avwizard-sounds 1.1
No apport report written because MaxReports is reached already
                                                              dpkg-deb: error: subprocess paste was killed by signal (Broken pipe)
Selecting previously unselected package lmce-skins-basic.
Unpacking lmce-skins-basic (from .../lmce-skins-basic_2. ...
dpkg: error processing /var/cache/apt/archives/lmce-skins-basic_2. (--unpack):
 trying to overwrite '/usr/pluto/orbiter/skins/Basic/mobile/icons/media/home video.png', which is also in package pluto-skins-basic
No apport report written because MaxReports is reached already
                                                              dpkg-deb: error: subprocess paste was killed by signal (Broken pipe)
Preparing to replace pluto-boot-scripts (using .../pluto-boot-scripts_2. ...
Leaving 'diversion of /usr/sbin/NetworkManager to /usr/sbin/NetworkManager.wraped by pluto-boot-scripts'
Unpacking replacement pluto-boot-scripts ...
Preparing to replace pluto-orbitergen (using .../pluto-orbitergen_2. ...
Unpacking replacement pluto-orbitergen ...
Preparing to replace pluto-orbiterinstaller (using .../pluto-orbiterinstaller_2. ...
Unpacking replacement pluto-orbiterinstaller ...
Preparing to replace pluto-website-admin (using .../pluto-website-admin_2. ...
Unpacking replacement pluto-website-admin ...
Preparing to replace lmce-diskless-tools (using .../lmce-diskless-tools_2. ...
Unpacking replacement lmce-diskless-tools ...
Processing triggers for ureadahead ...
ureadahead will be reprofiled on next reboot
Errors were encountered while processing:
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

Installation issues / latest update problem
« on: April 11, 2015, 11:31:32 am »
it seems that there is some issue with the update for mythtv:

Setting up pluto-mythtv-player ( ...
ln: failed to create symbolic link `/usr/lib/': File exists
dpkg: error processing pluto-mythtv-player (--configure):
 subprocess installed post-installation script returned error exit status 1
Errors were encountered while processing:
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

Users / cannot tag media anymore(solved)
« on: March 31, 2015, 09:08:57 pm »
I just noticed today, that I cannot tag my mediafiles anymore. Strange thing is, clicking on a directory I can choose the get metadata as usual from Amazon, TMDB or TVDB.
However clicking on a file now, nothing like that is present.
So as the old windows-joke goes: is it a bug, or a feature?

Users / rpi2
« on: March 21, 2015, 07:23:50 pm »
So i got me a rpi2 now to play around with it a little. Actually I wanted just to build a internet radio with this. On the other hand, I saw that there is some development for making it an md. For the previous rpi the wiki said, that mythtv-frontend is not possible, which  makes me wonder, if this would still apply to to the rpi2 with his 1g2g ram and quad-core.  In case there is a way to test this out, I'm volunteering.

Users / question about internet radio
« on: February 23, 2015, 11:40:24 am »
When checking internet radio in the webadmin, I see a list of radio station that have been found externally. There is a button below to add them, I presume, but in the orbiter none show I missing something?

Installation issues / asterisk, Ticket 2263
« on: February 19, 2015, 12:07:16 pm »
I'm not sure if this is the right way to ask a ticket-related question, but I'll try.

Since Asterisk doesn't seem to work properly on my installation, would it be possible to reinstall the package, and if so, how would I have to go about?

Pages: [1] 2 3 ... 7