Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - haputanlas

Pages: [1]
1
Users / RF Transmitter / Blaster
« on: June 05, 2008, 06:29:39 pm »
Hello Everyone,

I am looking for a way to have Linux MCE transmit RF codes to devices that accept them. I have found that the X10 CM19 could accomplish this, but I don't think that Linux has support for this device. Does anyone else have any experience with this or alternative suggestions for controlling RF devices?



Thanks  :)

Justin

2
Users / Second Hard Drive Not Detected
« on: January 06, 2008, 04:36:37 am »
I have a second internal SATA hard drive that I have installed on this system. LinuxMCE and the KDE desktop cannot find it though. If I use a LiveCD I can see it as /dev/sdb, however LinuxMCE does not see /dev/sdb at all. It's very weird that nothing I do can see it at all.


Any ideas?


Thanks


Justin

3
Installation issues / Envy Errors
« on: December 28, 2007, 02:32:03 am »
Hey Guys,

I am having a problem trying to get my NVidia drivers to get loaded properly. I am using a Geforce 7300GS PCI-e and the NVidia drivers from the website were not working very well. I have been trying to use Envy to get this completed for me, but I am receiving a couple of errors when trying to install Envy. The errors are dependency related, however they are not in the apt repositories. I don't want to mess around with the repository source list since I have read that this can cause problems for LinuxMCE.  Here is the error output of the installation for Envy:

linuxmce@dcerouter:~/Desktop$ sudo dpkg -i envy_0.9.9-0ubuntu3_all.deb
(Reading database ... 105505 files and directories currently installed.)
Preparing to replace envy 0.9.9-0ubuntu3 (using envy_0.9.9-0ubuntu3_all.deb) ...
Unpacking replacement envy ...
dpkg: dependency problems prevent configuration of envy:
 envy depends on python-gtk2; however:
  Package python-gtk2 is not installed.
 envy depends on python-glade2; however:
  Package python-glade2 is not installed.
 envy depends on python-vte; however:
  Package python-vte is not installed.
 envy depends on xserver-xorg-dev; however:
  Package xserver-xorg-dev is not installed.
 envy depends on module-assistant; however:
  Package module-assistant is not installed.
 envy depends on fakeroot; however:
  Package fakeroot is not installed.
 envy depends on dh-make; however:
  Package dh-make is not installed.
 envy depends on debhelper; however:
  Package debhelper is not installed.
 envy depends on dpatch; however:
  Package dpatch is not installed.
dpkg: error processing envy (--install):
 dependency problems - leaving unconfigured
Errors were encountered while processing:
 envy



Any ideas?


Thanks

Justin

4
Compatible Products & Services / USA - Best Tuner Card
« on: November 14, 2007, 01:37:00 am »
I need to get the best tuner card for my current LMCE setup. I have been using a Wintv-PVR-150 for a while and it does not output the video as well as the TV directly connected to the cable box. I just want to make sure that I am getting the best picture quality captured available to the US users.

Any Suggestions?

Justin

5
Installation issues / TV Freezes
« on: November 14, 2007, 12:17:57 am »
Hello Everyone,

When I tune in to my TV, the picture freezes after about 30 seconds to 2 minutes. It happens every time. However, everything else on the system is working fine. I am able to browse and maneuver the menu system while it is frozen. The same thing happened when I moved the tuner to another system.

My first thoughts are of course that it is probably a bad tuner (Wintv-PVR-150), but I just want to verify that there is no setting that I need to change that I am missing. Thanks



Justin

6
Installation issues / [Solved]WinTV-PVR-150 - Channels Missing
« on: November 04, 2007, 09:44:12 pm »
Hey Guys,

The channel listings for my Live-TV works great, but when I attempt to view some of the channels that I am subscribed to, I get static. I have verified that the channel numbers are correct, but I only get static.



Justin

7
Installation issues / MythTV Guide vs. LinuxMCE Guide
« on: November 04, 2007, 09:41:27 pm »
Hi Everyone,

I have been using MythTV for a couple of days and I have noticed a few issues. This first issue is that when I go to the TV Guide, I get the MythTV guide vs. the LinuxMCE TV Guide. How do I make sure that the guide for Linux MCE is the only guide that I should be getting?

Pages: [1]