Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - klara

Pages: [1]
Users / VDR - recording
« on: June 09, 2010, 03:33:14 pm »
Hi all,
I still encounter the problem that VDR does not record things at the right place.
When I record something via a Media Director then I can only watch it via that MD.
So I do not see it in the directory of recordings on the core and can not play it either on the Core or any other MD.

Anybody have an idea how to fix that?



Installation issues / pluto-vdr installation failed
« on: February 16, 2010, 04:30:59 pm »
Hi everybody,

just installed the latest beta version (via Internet; on another system I did it via DVD and had the same issues).

Once again, I have major problems with VDR:

On the core, VDR starts up correctly and I get a TV picture. However, I cannot change the channel, and the F1-F4 keys have no functionality at all.
F7 works to get to the main menu. From there I can open the "guide" and the "recordings" page. On the recordings page I cannot access any fields or buttons though.

When the VDR software is installed in the initial pluto-installation I get the message "pluto-vdr installation failed".

When I try to install it manually later on I get the following message:

Setting up pluto-vdr ( ...
/var/lib/dpkg/info/pluto-vdr.postinst: line 46: syntax error near unexpected token `fi'
dpkg: error processing pluto-vdr (--configure):
 subprocess post-installation script returned error exit status 2
Errors were encountered while processing:
E: Sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (1)

Anybody else experiencing similar problems?



Users / 8.10 beta2: VDR not running correctly
« on: December 28, 2009, 04:27:00 pm »
Just installed the 8.10 beta2 from DVD. The install process worked fine and the system is running well.
However, the VDR makes some trouble:
When starting VDR via the MEDIA-TV button I do get a running TV picture. When changing the channel via up-down-keys the picture disappears. I can still stop VDR then via the F7-key.
When starting VDR up again then I get the TV picture of the previously new selected channel. Again, when I change this new channel via the up-down-keys the screen goes blank again.
When I see the running picture and then select F1, F2, F3 or F4 to get the on-screen-menu then VDR crashes completely. I can fix this by going to the console under KDE desktop and manually restart VDR via "/etc/init.d/vdr restart" .
Does anybody encounter the same problem or something similar?


Users / No EIB in 0710
« on: April 01, 2008, 10:13:31 pm »
Changing from 0704 to 0710 beta 4 my EIB is not working. I checked it on an AMD and an Intel system.
From console I ran the: /usr/pluto/bin/

Regards Klara

Users / No "Follow Me" with audio-cd
« on: August 10, 2007, 09:23:43 pm »
I'm running LinuxMCE 0704. The "Follow Me" option works fine with a Video-CD but not with an Audio-CD. Even the basic function to insert an Audio-CD in one MD and hear it an other MD doesn't work. Does anyone have the same experience?

Pages: [1]