Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - jester

Pages: [1]
Installation issues / MythTV deinterlace problems on VIA ?!
« on: August 27, 2008, 09:12:03 pm »
I'm having trouble watching live tv with Myth on my Zonbu-desktop MD. I've been googeling around reading on some myth forums (and posting) but can't find/get any solutions. From reading other descriptions is sounds like a deinterlacing problem....

Myth Live TV is showing me a green image with vertical stripes (see: screencap). Recorded tv is shows correctly in the little preview window in Myth > Media Library, but when played: same problem (other video files are shown correctly in LinuxMCE btw). I've had all deinterlace types in the Myth frontend but none work.

Maybe usefull details:
Core: Dualcore Xeon / Hauppauge PVR-150
MD: Zonbu-desktop (details)
Location: Holland / PAL-BG signal
Screen: Dell 2407WFP 24" Widescreen
Orbiter: UI1

Any guess more then welcome at this stage!

--edit: forgot to mention screen

Users / Anyone tried the Lumenlab Q computer ?!
« on: February 05, 2008, 04:30:57 pm »
Has anyone have had their hands on one of the Lumenlabs Q computers with LinuxCME and want to share their experience?! I might interested in buying one of these babies...



At the moment i'm still trying to download the 1.1 Beta 2 version but for the previous beta the problems and solutions/workaround where all over the place. So maybe for this beta we can try to focus it a bit more. I think there are several people (developers and community members) trying really hard to help everyone and getting things done with limited resources... why not make things a bit easier for them by getting things focussed!

And now on to something i've been dying to get off my chest for a few days now: I'm new to OpenSource, Linux, LinuxCME and its community but i already absolutely HATE everybody ranting about that things are not working right away... I too think that the 1.x version naming might have been a bit premature,

but hey! we are getting this great piece of software for FREE!! Don't want to put some effort into it and want something that runs directly out of the box?! Go spend $200 on Vista Home Premium!! You'll never get all the options that LinuxMCE is offering.

You don't want to spend the money? You DO want all the extra goodies you'd normally pay thousands of dollars for? QUIT BITCHIN' and bare with us 'cause i'm willing to wait and spend a few hours of testing to get this baby running! Want it to work sooner? Report some bugs or help with squashing them! Know a bit more about something? help somebody out who does not! Don't want all the options and want something more or less working? Go download GeexBox, KnoppMyth or Freevo!

I believe the Dev's are working their asses off if i see what has been accomplished in such a short period of time, SO A HUGE THANK YOU to all who are making any sort of effort to try to make this project work


I keep getting an 'Out of range signal' message from my monitor in LinuxMCE 1.1 BETA. I've set it to a low 1280x1024@60Hz trough the pluto-admin > Media Directors > Resolution & Refresh , that should work.

Anyone suggestions?

Installation issues / LinuxMCE 1.1 BETA?
« on: May 16, 2007, 03:34:29 pm »
The Wiki and 'Install troubles' pages indicate there is a 1.1 BETA out there somewhere. Anyone knows where to download this baby for testing ?!

Pages: [1]