Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sofob0909

Pages: [1]
Users / Re: accessing web admin
« on: March 21, 2012, 10:39:16 pm »
I did reboot at teg end of the MCE install.

When it rebooted there were a few "failures" that it said.  The screen was scrolling o fast to see what they were. 

Then it would keep going and eventually it would prompt for a user and pass.

when i type. The cursor moves for the user name, but when i type the password the underscore cursor does not move.

Users / Re: accessing web admin
« on: March 20, 2012, 10:48:10 pm »
I got 810 up and running... I think.

I just need the user name a password.   The user and password are not working for the kubuntu.

Is there a defalt one?  (FYI I am typing this on a "code screen". AKA no GUI.)

Users / Re: accessing web admin
« on: March 20, 2012, 03:19:18 am »
yes this is what mine looks like.  I have very little functions availible.  Pretty much just internet access.

Please help a complete rookie.  it says KDE4.1 when it opens... does this help?

If this is the case how do I update correctly?

Users / Re: accessing web admin
« on: March 20, 2012, 02:43:47 am »
im not allowed to post links so i can not add a screen shot


It looks like a regular desktop with "start bar at the bottom but not like the one shown.  It looks alot like windows.  

Users / Re: accessing web admin
« on: March 20, 2012, 02:37:28 am »
neither one of those links worked. 

The first just churned
The second says it contacted the page but it times out.

"An unknown host error indicates that the server with the requested name, dcerouter, could not be located on the Internet"

My desktop does not look like the one posted above. 

Users / accessing web admin
« on: March 19, 2012, 02:02:18 am »
I am trying to access web admin to try my first use of LMCE.

(I am using a virtual box to run MCE from windows7)

I found the wiki page on this and I typed:

""http   ://    <core_ip>   /pluto-admin""
^^ with my IP address in**

The page tried to load and then says:

The server refused to allow this computer to make a connection"

How do i fix this?

I also was confused on where I can get the menu refered to in the wiki mentioned below:

" Advanced -> Computing -> Web Admin from the menu"

What menu?

Users / New user Where to start
« on: March 16, 2012, 05:41:27 am »

Hey everyone.

I am new to Linux and MCE.  I just wanted to say hello and apologize for the VERY SIMPLE questions I will be asking.

Here is my goal.  I am running Lunix in a virtual box on my Windows 7 desktop. 

I want to learn MCE and how things work in order to control my new mountain home.  Im talking:

Heat and AC

Please Assume I know nothing because I do not yet.

Looking forward to this project.


Pages: [1]