Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - pointman87

Pages: [1] 2 3 ... 8
1
Installation issues / 12.04 31133/31187/31214
« on: August 24, 2015, 10:20:03 pm »
Hi, after an apt-get dist-upgrade and a reboot my MDs just halt at the terminal login prompt. After some digging i found that FirstBoot = false was missing from /etc/pluto.conf, preventing /etc/init.d/linuxmce from running. Adding it and reboot or manually running the init script got things going again.

Sorry for not having the exact update versions as it was some time since my last upgrade.

BR Daniel

2
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: August 13, 2015, 01:53:18 am »
@Phenigma any hint on how to update the denon avr template to work with 1.9.1? Some commands are like <$"PWSTANDBY\r"$> and some are like OnDemand("PW","ON")

3
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: August 09, 2015, 11:34:26 am »
After a little googling it seems ruby1.9.1 is buggy, maybe it would be better to depend on ruby2.0?

4
Users / Re: GSD issues - all devices died.
« on: August 04, 2015, 05:10:36 pm »
Hey, i have the same issue, could you by any chance attach that pluto-generic-serial-device_2.0.0.46.14081629241_i386.deb to this thread? As i just reinstalled i don't have it available.

BR Daniel

5
Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: June 23, 2015, 11:03:05 pm »
It installs and runs on my iPad 2 with iOS 8.3 perfectly, beautiful piece of software ^^
As i´m new to the qOrbiter, is the updates happen on the app or on the core with lmce-orbiter* packages?

Best regards //Daniel

6
Installation issues / Re: Pluto-vdr
« on: March 21, 2015, 05:33:01 pm »
I also just looked at r30100 StartVDRClient.sh
XINE_IP=$1 seems to be the issue here

7
Installation issues / Re: Pluto-vdr
« on: March 20, 2015, 07:38:51 pm »
The only info i got is in the attached syslog, seems like its something with the connection to sxfe

BR Daniel

8
Installation issues / Pluto-vdr
« on: March 18, 2015, 08:49:55 pm »
yesterday i did an apt-get upgrade and got pluto-vdr 2.0.0.46.15030330130 installed. After install VDR was broken, downgrade back to 2.0.0.46.14081629241 got vdr working again.

9
Users / Re: Happy New Year!
« on: January 10, 2015, 05:57:22 pm »
Yesterday i had to shop around for my first Blu-Ray disc, since i have an AsRock MD with Blu-Ray reader in my living room. It worked flawlessly  :D

The movie was Cold Mountain BTW  :)

BR Daniel

10
Installation issues / Re: video stops playing
« on: August 25, 2014, 08:20:35 am »
If its local it sounds like an NFS error? next time you start a movie you could tail -f /var/log/syslog on your MD from SSH. If the MD loses contact with NFS server you should see it there.

//Daniel

11
Users / Re: What PVR
« on: February 16, 2014, 09:37:09 pm »
VDR with viasat and canal digital (sweden)

12
Users / Re: Is anyone using the Game Player?
« on: February 15, 2014, 03:52:00 pm »
Yes and I'm using an old PS1 controller. Mostly NES games, works great!

13
Developers / VDR need to use UTF-8
« on: February 05, 2014, 09:26:06 pm »

http://svn.linuxmce.org/trac/ticket/2063

In order to use characters other than the english standard set (in my case swedish Å Ä Ö) we need to use UTF-8 instead of ansi.

VDR_CHARSET_OVERRIDE=UTF-8  needs to be added to /etc/default/vdr

14
Installation issues / Re: tagging episodes
« on: September 27, 2013, 05:09:20 pm »
This happens when I'm trying to tag through tvdb: Series ID::146711Duplicate entry '1858-0-0-0' for key 'PRIMARY'

BR Daniel

15
Users / Re: Weather Plugin Developer needs data entry help!
« on: August 25, 2013, 10:41:21 am »
Ok, i will get my looking-glass and keep up the search ;=)

BR Daniel 

Pages: [1] 2 3 ... 8