Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - maverick0815

Pages: [1] 2 3 ... 53
Users / Re: autotagger
« on: September 27, 2016, 06:56:15 am »
Ok...i overlooked that one. It's working and everything is very peachy :-)
Good work!

Users / Re: autotagger
« on: September 23, 2016, 11:06:24 pm »
Nice work so far, but for my system...trying to tag a whole season of a tv show, it pulls the title, but nothing more. Is there something I can do to improve these results?

Users / Re: autotagger
« on: August 11, 2016, 11:12:10 pm »
I was running this Test as root

Users / Re: autotagger
« on: August 11, 2016, 05:50:29 pm »
ok..I answered my own question: It finds files on commandline, but doesn't tag anything, even if putting the Attribute for the Program, like in the youtube-tutorial.

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: August 10, 2016, 08:00:42 pm »
No problem..I am just as interested in figuring this out as you...
there are Scenarios
They do react and respond when clicked
No matter what room I change to...from that qorbiter, I can't get to any media.
For example : Internet radio- I see no stations with that orbiter in any room. If I use my tablet, everything is peachy.
By the way, I don't know if this is relevant: The Phone runs on Marshmallow.

Users / Re: autotagger
« on: August 10, 2016, 07:56:46 pm »
does it tag?

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: August 09, 2016, 06:43:37 pm »

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: August 09, 2016, 04:59:56 pm »
ok, I opened a new thread for the auto-tagger.
Qorbiter on my second device is still not working. I cannot browse any kind of media. I did as you suggested. I downloaded the latest build I can get my grubby hands on. I uninstalled the old one from the phone, installed the new one. Upon opening I select the proper device, but I don't get any media presented. The rest seems to work. Having my tablet and my phone set to TV-Set and starting VDR, both are properly synchronised.

One other thing I came across checking the youtube-videos. I had asked you before about the built-in mediaplayer. I just wanted to check this again, but I cannot select "This Device" anymore. Right now I can switch between the areas in the house, but thats it.

Users / Re: autotagger
« on: August 09, 2016, 01:39:09 pm »
Okay, it seems to run, but whatever it does, is probably not what it should do.
Just for the fun of it, I created an empty logfile to see, if perhaps something will show up there, but I only succeeded in not getting the access denied. It did not tag any files nor wrote anything in the log.
I watched this: several times in total wonder and amazement...but its not working on my side.
Shall I created a ticket?

Users / autotagger
« on: August 08, 2016, 09:09:31 pm »
I had been perusing youtube with videos by golgoj4 demonstrating some of his work.
I came across about the video with the autotagger. However it seems autotagger isn't running. When I try running it, a windows pops open, supposedly  tailing the log.
Instead I get this: Access denied to /var/log/pluto/linuxmcetag.log
I checked, there is no such log...and no files are being tagged either.

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: August 08, 2016, 08:50:41 pm »
very nice this a new build? if so, where I can download it from? I just updated my linuxsystem, but other than new kernel, I didn't see anything for qorbiter.
Since you also went to TV-Shows, I found the way you selected the episodes very interesting. I admit, it has been a while since I looked into that section, but I will try. Before I always had trouble finding the proper episode other than in fileview.


Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: August 03, 2016, 08:23:41 pm »
It connects but like I media is being the problem I had before...maybe there is still some old config snag on that phone

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: August 03, 2016, 04:13:49 pm »
Am i right to assume, that every phone or Tablet needs its own qorbiter device?
Right now i have a tablet and an android phone, each got their own device. The tablet is working nicely, the phone not so much...i cannot browse any media and subsequently not play anything using that phone.

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: July 28, 2016, 03:09:59 pm »
as far as I understood it, that was just my radical behaviour.
to update qorbiter, you uninstall it from your mobile device, reboot, perhaps delete the linuxmce-folder, if it still exist. download the fresh build and install it.
no need to muck around with the qorbiter device in webadmin.

Users / Re: Need some dedicated testers.
« on: July 24, 2016, 09:25:10 pm »
Unbelievable ....its working now...I cleared the settings and the device Id.
Nice software...silly user

Pages: [1] 2 3 ... 53