Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Esperanto

Pages: [1] 2 3 ... 15
1
Users / Re: thinking about new av receiver
« on: August 01, 2014, 01:03:07 pm »
I wondered if it is possible to use the ethernet connection as multiple audio cards somehow? (so one can stream with squeeze to it and have a multi zone solution)

2
Users / Re: Upgrading to 1204 - considerations
« on: July 21, 2014, 05:44:14 pm »
I am using mythtv .28 on 12.04 and its the best result I had on lmce thus far but ymmv

3
Developers / Re: squeezelite as an alternative to squeezeslave
« on: July 19, 2014, 01:06:17 pm »
I would use the existing DT otherwise you will have to change code since lmce needs to know that it is usable for playing audio. Thom pointed me to it and I made the changes but probably did something wrong cause it did not work and I ended up using the existing DT. Since phenigma wants to replace squeezeslave I see even less need to use another DT since otherwise you end up removing the same code afterwards ;-).

If possible please add a optional configuration to be able to specify pulseaudio sinks. Has no influence on the way it works for normal usage and might be useful later on (I use it myself since I run on pulseaudio).

4
Developers / Re: squeezelite as an alternative to squeezeslave
« on: July 18, 2014, 09:36:58 am »
Just replace the squeezeslave script and adapt the template if required for your use case. Works fine. I suggested using squeezeslave and squeezelite next to eachother some time ago but it was insisted on swapping one for the other. I get so disapointed seeing effort being lost like this when the biggest problem is the amount of development power around lmce.


5
Users / Re: NAS - FreeNAS, LMCE or something else?
« on: July 14, 2014, 02:16:16 pm »
RAID just spreads the content over multiple drives in such a way that if one drive (raid-z1) or two drives (raid-z2) fails it can still server the original content like nothing happened. Since it functions like a normal drive if you delete the contents it is gone. It is more a redundancy solution (more uptime) then a backup solution. It makes sure the service keeps running if something fails. You still prefer to have a backup though for cases like accidentally fucking up your data yourself, your house that burns down or somebody who has the insight he has a better use for your hardware....

6
Developers / Re: Popcorn Time
« on: July 14, 2014, 01:58:52 pm »
that be awesome. any progress yet?

7
Users / Re: NAS - FreeNAS, LMCE or something else?
« on: July 12, 2014, 04:46:49 pm »
I have http://www.nas4free.org/ running with Raid Z2 and sporadically run a rsync to a drive I plug into the nas and then move to a remote location. I already had multiple drives failing (twice 2 simultaneously) therefor I am happy with a Z2 solution although resilvering takes a long time.

8
Users / Re: tearing in mythtv 0.26 on 12.04
« on: June 30, 2014, 12:44:01 pm »
Are you using LMCE as a front end or MythTV?

atm only my hybrid is running. Still have to upgrade MDs

9
Users / Re: tearing in mythtv 0.26 on 12.04
« on: June 21, 2014, 10:07:35 am »
I ended up adding to  /etc/X11/xorg.conf:
Code: [Select]
Section "Extensions"
       Option "Composite" "Disable"
   EndSection
   
seems to do the trick and stop the tearing.

Happily running Mythtv 0.28 using http://trac.linuxmce.org/trac/ticket/2136

10
Users / Re: Joggler install script
« on: April 23, 2014, 07:08:00 pm »
I created a script to install and configure the device that might also be usable on other devices that run ubuntu flavors (there did not seem to be anything joggler specific in the wikipage). Did not test it though. If anybody has such a device feel free to supply some feedback and/or improve it. I wrote some explanation on how to install/use it:

http://wiki.linuxmce.org/index.php/Joggler_DT

11
Users / wrong resolution on hybrid/MD after boot
« on: April 15, 2014, 03:40:31 pm »
I have my nvidia hdmi output going through my amp and when it boots and the amp is off it boots into the wrong resolution and I have to reboot it. Anyone experienced this and knows how this can be fixed?

12
Users / Re: Where to debug squeezeslave not starting?
« on: April 14, 2014, 09:56:48 pm »
phenigma explained that this is by design. Currently you need to add the template as a child device of the Core or a MD (instead of adding it via the Wizard | A/V Equipment because then it will be a child of Slim Streaming Server and wont get started) and then set the configuration (output device, MAC) and after a quick reload router it works.

13
Users / Re: tearing in mythtv 0.26 on 12.04
« on: April 10, 2014, 11:33:56 pm »
I gave 0.27 another try and apparently something else changed because now it is running fine.

Also the tearing seems to be gone.

14
Users / Re: tearing in mythtv 0.26 on 12.04
« on: April 08, 2014, 08:26:20 pm »
We do not have mythtv 0.26 in LinuxMCE.  The latest version is 0.25.
I don't think my question regarding composite was version related but it might of course be caused by the mythtv version... ;-).

0.25 missing stuff, with that version I had no way to get a working setup.

0.27 was working but very unstable.

so 0.26 seems to be the best choice. just have to get rid of the tearing.

15
Developers / add post plugin option to Xine_Player
« on: April 07, 2014, 08:54:07 pm »
anybody able and willing to help me to get a post plugin into Xine_Player?

Pages: [1] 2 3 ... 15