Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gadget

Pages: [1] 2 3 ... 10
Users / Dianemo S 12.04 Amplifier and Projector input configuration
« on: February 17, 2013, 12:52:29 am »
When playing a video My amplifier and projector both power On but don't select the correct inputs on my core.
I have the following in the device data field on the core/hybrid page in web admin.

VID_20=62,IN_DVI; SND_20=56,IN_HDMI2

Users / (Solved) Dianemo S (12.04) GC100 serial port won't save
« on: February 17, 2013, 12:37:59 am »
My Infocus template had 'Use master device list defaults'  ticked which was causing the problem. Have un-checked and serial Port is now saving.

Users / Re: Dianemo S (12.04) GC100 serial port won't save
« on: February 16, 2013, 09:56:11 pm »
Hi Andrew.

How do I add the GC100 to the system? In web admin under Interfaces there is an add gc100 button that I have tried but it doesn't detect my GC100. I added it manually last time via a template.

Users / (Solved) Dianemo S (12.04) GC100 serial port won't save
« on: February 01, 2013, 05:16:39 am »
I have an Infocus Projector connected to the serial port of my GC100. In web admin I can select the serial port that the GC100 is connected to but after a reboot/reload router I have to set it again. This causes the projector not to register unless i fix it before the 50 attempts to register.

It used to work on 11.10.

Users / Re: Dianemo S UPnP
« on: July 18, 2012, 12:23:47 am »
Hi Andrew,

Remote access is enabled so you can have a look whenever you're ready. The PMS (PS3 Media Server) IP is Username and Password is the same as the core.


Users / Re: Dianemo S UPnP
« on: July 15, 2012, 10:57:08 am »
Hi Andrew,

The PS3 media server shows as a device but fails when selecting  a folder. So sharing the public folder i get the initial data folder, but after selecting data I don't get the video,audio etc folders. I also tried to share the video folder directly but got nothing.


Users / Re: Dianemo S UPnP
« on: July 12, 2012, 07:31:51 am »
Hi Andrew,

I have enabled the UPnP option and have installed PS3 Media Server on my NAS but the orbiter cannot browse it properly. I can browse from the WD live and from my PS3. What Linux UPnP server will work for Dianemo.


Users / Dianemo S UPnP
« on: July 07, 2012, 02:53:36 am »
I have bought a WD LiveTV to play with a UPnP device but cannot get to select it when playing movies. When I select movies from an orbiter I don't get the option of UPnP it just goes straight to movies.
I have checked that there is a UPnP plugin device on dcerouter and it does exist.

When I browse the network directly from the WD LiveTV there are 2 UPnP media servers available with no media. mythtv and logitech. Can either of these be configured to share via UPnP the movies on the NC or do I need to use another UPnP server.


Users / Dianemo S Viewing Pictures/Slideshow
« on: July 04, 2012, 05:35:21 am »
Using the new Dianemo skin there is no longer an option to view pictures. Is there any way to view pictures either in pluto file structure or from a USB stick preferably.


Installation issues / Re: mythv seems to have died
« on: July 03, 2012, 08:54:03 am »
I was having a similar problem a while back on LMCE and Dianemo S. I resolved it by replacing the video card with a newer/faster Nvidia GT440 which worked on the core but when I watched on an MD i was still getting errors.

I think that you also need to make sure that the Core/MD and mythtv are configured for VDPAU.


Installation issues / Re: Dianemo S - ZWave
« on: July 03, 2012, 02:42:42 am »
Check the main Z-WAve device , I think I had to set COM port on PC to the correct device to get it to work.


Installation issues / Re: Dianemo S Media files Sync
« on: June 25, 2012, 06:02:32 am »
Hi Andrew,

I removed and re-added the share and selected dianemo file structure as per the wiki. Doing /usr/pluto/bin/ -d ?? then called /usr/pluto/bin/ However there was an error that djmount was not found.

I have just done and apt-get install djmount and have the following errors when running /usr/pluto/bin/
Code: [Select]
chmod: cannot access `/home//usr/pluto/locks': No such file or directory
chmod: cannot access `/home//usr/pluto/locks': No such file or directory
chmod: cannot access `/home//usr/pluto/locks': No such file or directory
chmod: cannot access `/home//usr/pluto/locks': No such file or directory
chmod: cannot access `/home//usr/pluto/locks': No such file or directory

and at the bottom.

/mnt/upnp is not a mountpoint

My shares do now show up where I expect them in Media Files but wanted to know if there is anything I need to do to fix the above errors.


Installation issues / Re: Dianemo S Media files Sync
« on: June 21, 2012, 04:53:09 am »
Thanks Andrew.

These shares were all created using the original LMCE directory structure so not sure why they don't fit the pluto structure. What do I need to do to fix them now. Do I delete the shares and re-add them of can I create a pluto structure manually.


Installation issues / Dianemo S Media files Sync
« on: June 13, 2012, 02:14:00 pm »

I can't seem to get to the video/audio files from either pluto or dianemo web admin to display. All of the data is on a linux NAS and that isn't showing under media files sync but the audio/movies are definitely there when I play them from the NC or an MM.


Users / Re: Remotely ssh into a machine behind LMCE router
« on: June 13, 2012, 02:06:30 pm »
I don't believe that the LMCE firewall is capable of doing port forwarding, but essentially you would port forward 1234 to port 22 on the internal machine.  I use shorewall but have not configured it to do port forwarding but think it is possible. The config files are pretty straight forward or you can use webmin to configure it.

Pages: [1] 2 3 ... 10