Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cazze

Pages: [1]
Users / Re: wiimote not connecting
« on: July 18, 2008, 08:32:06 am »
problem in both cases: vm and real system. Same problem

I always connect only 1 bluetooth dongle. If i test the other dongle, i take out the previous and wait a moment for the needed scripts to catch up (dont know if this pause is needed).

I turned off bluetooth of my phone, as i first thought that was the problem, but that didn't change anything. I saw in another thread that i'm not the only one, but there wasn't a solution posted. 

Users / Re: wiimote not connecting
« on: July 17, 2008, 10:25:58 pm »
ok, i did some more test.

First, on a real system and not in a vm.
Second, with 2 different bluetooth dongles.

What i did find, is that it works, till the orbiter pops up a new bluetooth device found and proposes 3 different devices, one phone and 2 other devices.
The only choice you have here is ignore for now or ignore for ever.
After this screen, the WiiRemote stops working :(

Any id's?


Users / wiimote not connecting
« on: July 09, 2008, 12:49:22 am »

i followed the wiki, but i am still running against the same problem:
if i use wminput or wmgui, even with the BADDR defined, i get Socket connect error (interrupt channel)
My BT addapters sees the wiimote if i do a hcitool scan, and the lsmw command gives me the right mack address.

Any ID?


Users / Re: HAdesigner
« on: August 17, 2007, 12:57:17 pm »

In case anyone wants it, I found it in the following zip file

The link doesn't work anymore. Could someone share it on a public site? Or is that against the licenses?


Pages: [1]