Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sportman

Pages: [1] 2
During the installation of LinuceMCE I get this error Package pluto-orbiter failed (/tmp/tmp.gUvug24519...
It seems that the installation hung, should i restart it?

Installation issues / Re: running horribly slow
« on: March 26, 2007, 07:09:04 am »
seems like i still need to mess with some settings I am trying this out with my geforce 5900 fx and ill report back soon

Users / Re: Not Working....
« on: March 26, 2007, 07:07:29 am »
what I don't understand is if i can get my ati 9600 linux drivers working fine with xgl why can't I get it to handle the advanced UI on MCE?

Users / Re: Hardware needed?
« on: March 26, 2007, 07:01:33 am »

Still trying to make it lay out nicely, but you get whats going to be put here... If anyone here is good with wiki's help would be nice. thanks..

Installation issues / running horribly slow
« on: March 25, 2007, 09:47:57 pm »
the interface loads up and it is moving incredibly slow, my video card should be able to handle the UI2 without transparency, i got the ati fglrx driver installed and loaded properly I even tested glxgears. Maybe I will copy my xorg.conf over or something.

Users / Re: Hardware needed?
« on: March 25, 2007, 09:24:48 pm »
i am working on making a hardware compatibility wiki page

Users / Re: Yeah this is totally easy....wait, what?
« on: March 25, 2007, 09:07:09 pm »
it is easy if u have the perfect hardware, I for one plan on buying hardware specifically for using linux mce once it works properly.

Feature requests & roadmap / firewire support
« on: March 25, 2007, 09:03:32 pm »
I was reading that myth tv supports capturing from firewire and hd cable boxes with firewire available. I was wondering how this would be implemented into LinuxMCE, I am willing to help out.

Installation issues / Re: Getting media from around the house
« on: March 25, 2007, 09:01:03 pm »
i was wondering the same thing, unfortunatly the interface and everything is all fuxxored, i need to fix video support first.

look at the mythtv website and see if the tuner is supported in myth tv, that should give you a good idea if it will be supported by linuxmce

Installation issues / Re: How do I install MCE from the CD?
« on: March 25, 2007, 08:58:48 pm »
why are you burning the .deb file? throw it on a pen drive or something then just double click it and it will install the mce install program, once u install the deb file u get a desktop icon saying install linuxmce

Installation issues / Re: Orbiter failed to setup transparency?
« on: March 25, 2007, 08:51:51 pm »
im trying to commendeer my dads computer for this, that way i have something that i can throw my tv tuner card in because with my laptop the only way i was going to use LinuxMCE is if i could get firewire capture from my hd box.

Installation issues / Re: Orbiter failed to setup transparency?
« on: March 25, 2007, 08:20:15 pm »
eww i got it working without the transparency ... so slow on that computer, i need to try and fix the video settings in ubuntu

Installation issues / Re: Gray Screen and Nothing
« on: March 25, 2007, 07:59:13 pm »
where in the web interface can i change the UI settings on the core machine?

Installation issues / Re: Gray Screen and Nothing
« on: March 25, 2007, 07:02:34 pm »
I am currently trying to change the vesa drivers to the ati ones, then i am going to see if that fixes the problem, i made a post about reconfiguring linuxmce I will see if there is a response

Pages: [1] 2