LinuxMCE Forums

General => Users => Topic started by: extremeshannon on October 16, 2009, 11:22:48 pm

Title: Adding Drives in 810 Beta
Post by: extremeshannon on October 16, 2009, 11:22:48 pm
Are we able to add drives in the Core with beta? Either Raid or stand a lone or do we have to have a NAS setup? I haven't loaded the beta yet but was not about to add drives to my 810 alpha box. This is the only thing I am waiting on to have my system complete and start expanding my system to full integrate my house.

Thanks
Title: Re: Adding Drives in 810 Beta
Post by: purps on October 17, 2009, 12:42:20 pm
Try it.

I'm burning 810 as we speak, but in 710, if you add a drive, you are asked exactly what you want to do with it.
Title: Re: Adding Drives in 810 Beta
Post by: merkur2k on October 17, 2009, 06:19:33 pm
it works exactly the same as it did in 0710.
Title: Re: Adding Drives in 810 Beta
Post by: extremeshannon on October 17, 2009, 09:41:42 pm
I will try it when I get home thursday. It wasn't working in Alpha so i will reload. thanks
Title: Re: Adding Drives in 810 Beta
Post by: coley on October 19, 2009, 01:43:49 pm
I too ran into an issue with a 2nd hd I had added during the Alpha stage, a recent alpha update before the beta got it working again.
So an apt-get update and then dist-upgrade should have you sorted.

-Coley.
Title: Re: Adding Drives in 810 Beta
Post by: extremeshannon on October 19, 2009, 07:35:20 pm
Thanks I will try that first when I get home Thursday if not Reload with the beta disk and see.