LinuxMCE Forums

General => Users => Topic started by: maverick0815 on May 24, 2017, 06:28:45 pm

Title: Anyone running qorbiter on nougat?
Post by: maverick0815 on May 24, 2017, 06:28:45 pm
I am and I cannot browse any media on it. My tablet with kitkat is fine...but not for long. I wonder if its a problem unique to my setup or a general one.
Title: Re: Anyone running qorbiter on nougat?
Post by: golgoj4 on May 24, 2017, 07:23:33 pm
Im running it on a rooted pixel-c tablet and unrooted pixel-xl phone without issue.


hth
Langston
Title: Re: Anyone running qorbiter on nougat?
Post by: posde on May 24, 2017, 07:31:29 pm
After golgoj4 asked me, I looked a bit. The latest available version is

http://deb.linuxmce.org/lmce-qorbiter-android_2.0.0.46-20170413_all.deb

See if that works for you. If it doesn't, more information is needed.
Title: Re: Anyone running qorbiter on nougat?
Post by: maverick0815 on May 24, 2017, 08:01:38 pm
What am i going to do with this package?
Title: Re: Anyone running qorbiter on nougat?
Post by: phenigma on May 24, 2017, 11:03:06 pm
Install it on your core and then upgrade your android units from the apk on the core in the normal location.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Title: Re: Anyone running qorbiter on nougat?
Post by: maverick0815 on May 26, 2017, 12:02:40 pm
Ok, thanks. I installed the package and upgraded my phone, but I am still not able to see any media on it. I can see the scenarios, but thats it.
Title: Re: Anyone running qorbiter on nougat?
Post by: posde on May 26, 2017, 07:52:15 pm
Now it is time for you to be a bit more verbose with your error description.
Title: Re: Anyone running qorbiter on nougat?
Post by: maverick0815 on May 28, 2017, 03:45:39 pm
Believe me, I'm trying.
Currently I have two qorbiter- devices configured in the webadmin. One is for my tablet running on ICS, the other for my phone running Nougat.
The tablet is working like a charm. I can browse videos, tv-show, audio, radio. Everything is fine.
The qorbiter on my phone does none of that. I can click on the buttons, but there is no content showing up ever. I even once tried giving it the same device-id the tablet is using, thinking perhaps the qorbiter-device was faulty somehow, but the behaviour stayed the same.
Where do I need to look to find more information- what logs do I need to check?

Cheers
Mario