View full version: Installation issues
  1. Web Admin Slow Responsiveness
  2. SHutdown not an option in KDE
  3. problem update linuxmce
  4. webamin help - support pages missing
  5. [SOLVED] Installed Beta2, but now no Autogenerated Media Scenarios
  6. Dvd Install Black Screen with GMA3100 8.10
  7. MythTV - No UPnP backends found
  8. MythTV - Migrate database and content from Mythbuntu to LMCE
  9. NVIDA H264 Codec
  10. Question about AV devices
  11. DVI problems on core installation
  12. Linux MCE wont go back to Ubuntu desktop
  13. Linuxmce-810 64 bit support question
  14. can we stream movies to the internet using VLC
  15. Will WiFi as Second NIC Work? (see 2nd post)
  16. 1080p, other resolutions and HDMI output stopped working
  17. Version for NVIDIA packages
  18. 810 Trouble adding drives to RAID
  19. Setup
  20. ASUS P5N7A-VM - Install Issues BusyBox Prompt
  21. black screen with cursor after avwizard
  22. [SOLVED] Linksys SPA-3102 Logging.
  23. SOLVED: no "MythTV Setup" option in Computing on Oribter
  24. [SOLVED] PSTN - Linksys-3102 Configuration problem.
  25. Hybrid is only booting into Orbiter
  26. very basic hard drive question
  27. Delayed detection of plug and play devices
  28. Unable to seek on /dev/sda
  29. [SOLVED] DHCP question about fixed addresses.
  30. Bug? Windows Orbiter
  31. 810 beta2 net install linuxmce does not see media drive
  32. reinstall Q
  33. Second Tuner Installation - Cant see the new tuner in Myth Setup
  34. Endless reboots 8.10 network install
  35. About to give up... alternative install routes??
  36. Failed to setup X
  37. [SOLVED] Problem with Windows CE Orbiter
  38. [SOLVED] no picture in vdr after first install
  39. Help a noob out
  40. mount call failed: 13
  41. [SOLVED]810 b2 install - no menu items?
  42. 2 Problems after 810B2 update from 2/23/2010
  43. New LinuxMCE Home Setup – Guidance and Advice Needed
  44. MythTV not working on MD
  45. [AVWizard] After install, reboot and Black screen, NO beeps !!
  46. 710 Installation hangs on athpci
  47. Update Fails on (sudo apt-get update)
  48. Windows Mobile 2005 Orbiter - can't pair and download Orbiter.CAB
  49. message log full of "Status code returned 0xc000006d NT_STATUS_LOGON_FAILURE"
  50. Installation problem with Geforce 9500gt Video Card