View full version: Installation issues
  1. Reuse XP media center PC
  2. [SOLVED] Audio not playing in LinuxMCE but can hear it in all other terminals
  3. Snapshot "LinuxMCE-8.10-23165-i386.iso"
  4. Netboot - Can't open /tmp/net-eth0.conf
  5. TechniSat Skystar HD2 / mantis driver
  6. Phone calls cutting off
  7. [SOLVED] VideoLan-server & VideoLan-Client - still exists?
  8. Confusion on new versions
  9. Motion issues
  10. Using Insteon devices with LinuxMCE V8 Beta 2.5+
  11. EZMotion will not arm (z-wave)
  12. HVR 1600 in Beta2
  13. Help with ivtv
  14. Access control.
  15. webpad-gamma1
  16. Errors generated with latest apt-get update and upgrade
  17. Intel Mini ITX Motherboards all O.K?
  18. NTFS Drives wont show...
  19. weird screen blanking
  20. IP Telephone - UPC (dutch)
  21. PVR-500 and input sources.
  22. CCTV advice
  23. New install - MythTV setup problem
  24. Ready to get started
  25. LinuxMCE screen goes blank after initial install screen
  26. Trying to update using "/usr/pluto/bin/getxmls"
  27. Bluetooth Log?
  28. Nokia N80 as mobile orbiter
  29. Changing Mobile Orbiter Screen Size
  30. 810 Beta MD5SUM or SHA1SUM - new users please read.
  31. Configuring Mythtv!
  32. zotac mag hd-nd01 as MD
  33. mythtv upgrade problems
  34. Asterisk and Security
  35. Media Directors hanging
  36. [SOLVED] Motion not working with USB camera
  37. V4L2 drivers - OV511 problems
  38. MD mythtv not working 1244 1254 error
  39. Schedule Reboot Core
  40. IVTV on 0810
  41. MD live TV (was : zotac mag hd-nd01 as MD)
  42. Multiport Serial
  43. Orbiter on MD not starting.
  44. Local disk showing up twice
  45. MPlayer not starting
  46. Install CORE only (without desktop and xWindows) for Automation Server only
  47. nvidia-settings is stuck on old version
  48. SOLVED: nfsmount: need a path
  49. Computing applications
  50. MythTV not working / Upgrades not happening