View full version: Installation issues
  1. Phone calls cutting off
  2. [SOLVED] VideoLan-server & VideoLan-Client - still exists?
  3. Confusion on new versions
  4. Motion issues
  5. Using Insteon devices with LinuxMCE V8 Beta 2.5+
  6. EZMotion will not arm (z-wave)
  7. HVR 1600 in Beta2
  8. Help with ivtv
  9. Access control.
  10. webpad-gamma1
  11. Errors generated with latest apt-get update and upgrade
  12. Intel Mini ITX Motherboards all O.K?
  13. NTFS Drives wont show...
  14. weird screen blanking
  15. IP Telephone - UPC (dutch)
  16. PVR-500 and input sources.
  17. CCTV advice
  18. New install - MythTV setup problem
  19. Ready to get started
  20. LinuxMCE screen goes blank after initial install screen
  21. Trying to update using "/usr/pluto/bin/getxmls"
  22. Bluetooth Log?
  23. Nokia N80 as mobile orbiter
  24. Changing Mobile Orbiter Screen Size
  25. 810 Beta MD5SUM or SHA1SUM - new users please read.
  26. Configuring Mythtv!
  27. zotac mag hd-nd01 as MD
  28. mythtv upgrade problems
  29. Asterisk and Security
  30. Media Directors hanging
  31. [SOLVED] Motion not working with USB camera
  32. V4L2 drivers - OV511 problems
  33. MD mythtv not working 1244 1254 error
  34. Schedule Reboot Core
  35. IVTV on 0810
  36. MD live TV (was : zotac mag hd-nd01 as MD)
  37. Multiport Serial
  38. Orbiter on MD not starting.
  39. Local disk showing up twice
  40. MPlayer not starting
  41. Install CORE only (without desktop and xWindows) for Automation Server only
  42. nvidia-settings is stuck on old version
  43. SOLVED: nfsmount: need a path
  44. Computing applications
  45. MythTV not working / Upgrades not happening
  46. Security camera stops after reload
  47. NIC Missing
  48. RAID issues
  49. Roku Soundbridge - slimserver - mediatomb - some problems.
  50. IONITX-B-E - No sound