View full version: Installation issues
  1. MD Orbiter only display "Floorplan" when mouse over
  2. Buffalo Linkstation won't play media
  3. Snapshot 23259
  4. mythtv dutch xmltv gone
  5. [Resolved] - Grub Loading. Please wait - Error 2
  6. [solved]media drive not showing anymore
  7. IR code sequence
  8. ubuntu 8.10 mce install
  9. PVR 150 won't change mode to PAL
  10. Fresh install boots into tty1?
  11. Logging in to linuxmce admin site after internet installation problem mysql 1064
  12. Motion keeps dieing - dcerouter keeps reloading
  13. motion - ip camera gets password encrypted?
  14. How to keep LinuxMCE up-to-date with updates
  15. Snapshot 23257
  16. Latest snapshot is broken?! (Somewhat resolved)
  17. Build from source.
  18. How to get Techno Trend TT-Connect CT-3650 CI to show up
  19. Problems with network configuration
  20. FIXED: Make the DVD actually install from the DVD instead of the internet
  21. [SOLVED] Cisco 7970 SCCP firmware update / reflash?
  22. Orbiter Crashes Playing MP3 file
  23. Removing a template - how?
  24. Why kubuntu install Nvidia drivers, if the video card is ATI?
  25. HVR-1300 "no lock" problem
  26. Asus M3N78-VM Audio via HDMI use to work
  27. No Network, new mobo
  28. AZERTY
  29. Kworld T399u and DHCP
  30. looking for help on whole house install
  31. Asrock Ion 330 issue
  32. Orbiter for Cisco 79XX issues
  33. Orbiter failed to generate openGL
  34. Cannot get tricklestar to work! [SOLVED]
  35. MC with current a/v system
  36. Dependancy problems? Net-Install
  37. Revo 330 no BD audio
  38. "UPDATED" Nvidia Driver install on MD (My Solution)
  39. enocean
  40. configure linksys router toa switch
  41. Help with install
  42. Installer doesn't, repeatedly
  43. question about udev rules for video (webcam)
  44. Black screen on netbooted MD
  45. Some Install questions, V-Sync, Raid, Ati-Drivers, TV-card, Bluray
  46. Mini2440 as wall-mounted orbiter
  47. HDHomerun DVBT Australian version
  48. UPDATE: NVidia GT220, no AVWizard
  49. Zwave sensor installation problem in snapshot #23165
  50. black screen with mouse pointer