View full version: Installation issues
  1. Hardware Myth and Tv
  2. WinTV PCIE card not recognised
  3. network boot/dhcp issues??
  4. Weird sound issue
  5. Netrome Security Black Box Camera system
  6. Onboard NIC conflicting with second NIC? (both Realtek, r8168/r8169 problem?)
  7. Dell PowerEdge 850; fresh install
  8. EZmotion motion detection problem
  9. [SOLVED] Not able to configure MD on 810 to work with my Sony Projection TV
  10. At grey screen when loading MCE
  11. Windows Share folders Mystery [i find a way but any question about it ?]
  12. LMCE 0810 resolution and adding orbiter problem.
  13. Can LinuxMCE 8.10 run only as core?
  14. Lack of Specifics?
  15. Newbie (dont shout at me) Install Issue 810beta2
  16. Device template based on IR Issues
  17. video and audio problems
  18. Snapshots reduced in size and also 1004 Q?
  19. method driver /usr/lib/apt/methods/hyyp could not be found
  20. FreeNAS not automatically being recognized in LinuxMCE
  21. Squeezeslave Problems
  22. Media Director trouble
  23. Orbiter Problem during Load?
  24. *Fixed* Install Hangs @ "Rebuiling NIS cache"
  25. Help on getting Linux MCE installed
  26. IR Command Problem
  27. How to install end of life linuxmce and get mythtv working. [Not Solved]
  28. Mythtv plays hdpvr content perfectly, but LMCE plays it with no sound
  29. Black screen after installation is finished
  30. 810 Core, MD and Orbiters
  31. apt-get upgrade/ not happening
  32. Recommended Projector
  33. Working Install??
  34. Mythtv .24 in linuxmce updates?
  35. Low Profile Tv Card? Whats the best for LinuxMCE
  36. connecting a CRT-TV via Component-video
  37. TV Tuner Card DTV2000 DS
  38. eee box crashes to tty1 when starting OnScreen Orbiter
  39. Rookie in need of some help
  40. Missing MD configuration file "pxelinux.cfg/default"
  41. snapshot 23426
  42. Problem with Grub on USB drive
  43. Install from DVD errors.
  44. Volume Control in other rooms
  45. Help with installing WinTV HVR-4000.
  46. 8.10 with new Squeezebox Server 7.5.1 what steps needed to get working?
  47. [Solved] pluto-generic-serial-device failing to install
  48. Advice on new installation
  49. CM15A help
  50. MPlayer and m2ts problems