View full version: Installation issues
  1. Shuttle D10
  2. Installation Freezes After Selecting Install LinuxMCE
  3. [Solved] Slow internet through core
  4. Updating your system
  5. Ticket #971 upnp server
  6. snaphot 23800 MARCH 7 -Solved.
  7. LMCE on newer (K)Ubuntu
  8. How?
  9. root permission on external hdd
  10. Help!!! ERROR while setting up bootloader
  11. Installation issues - MythTV
  12. Snapshot 23753 issues
  13. Torrent or Checksum for 0810 Snapshots?
  14. Logitech MX Air
  15. Video files not playing
  16. [SOLVED!] dual sound-card setup, no sound on sdpif-coax
  17. deb.linuxmce.org seems to be unavailable
  18. LinuxMCE on a Lenovo Thinkcentre M58p
  19. Snapshot not working
  20. Need help installing LinuxMCE 8.10
  21. realtek 8168 driver issue
  22. Video not playing on MD
  23. Snapshot 23708 audio-video on MD - Solved kinda.
  24. (SOLVED) LG Plasma Displays Kubuntu But Not MCE
  25. Mythtv 0.23 - problems when changing channels - crashes.
  26. mythtv broken?
  27. Can't open and lock privilege tables: Table 'mysql.host' doesn't exist
  28. New installation: mplayer + vdpau = not playing m2ts files
  29. No files in Pluto folder?
  30. upnp server: 500 Internal Server Error
  31. Packages.gz source address
  32. md kernel panic
  33. Webpad not able to log onto web-admin
  34. 8.10 Installation - Never successful
  35. mythtv problem
  36. After AV Wizard i get grey screen
  37. Playing with MD
  38. [Updated] -- Diskless Setup Failed -- again...
  39. MAME Error: Couldn't find MAME Window
  40. Newbie Installation problems
  41. Endless reboot with the newest snapshot after install
  42. [solved] kobject_add_internal failed -> NOW -> failure to setup "X"
  43. Repositories failing
  44. [SOLVED]Snapshot 23618 Kubuntu not installing mdadm - cant see my RAID5 array
  45. bittorrent wine installation problem
  46. Diskless Setup Failing CIFS VFS Error
  47. Snapshot 23559 taking more than 5 hours to install
  48. [Solved] New Failure netbooting MD -- nVidia driver related
  49. PLCBus devices setup
  50. [Solved-not really sure why] -- Diskless Setup failed