View full version: Installation issues
  1. Using SoftSqueeze
  2. MythTV_Player not installing in beta2
  3. Ibm thinkpad T30 notebook failed to setup X - [solved]
  4. Zwave.so missing
  5. [Solved ] 1004 install avwizard random noise screen of death
  6. 1004 Xine Playback problem (Point me in the right direction)
  7. [SOLVED] Cisco 7970 - All click and No Orbit
  8. [SOLVED] DVD install MCE810 dvd hangs on first step!
  9. 1004 install hangs on first boot after AVWIZARD configuration
  10. Installation of 8.10 fails to detect harddrive
  11. Main Program Terminates on Install (Assume Kernel Problem)
  12. How to enable ICMP requests
  13. Media Director with video capture
  14. Asterisk Manager Connection Failure
  15. Geovision GV-800 works perfectly in MCE but is not detected in the wizard
  16. [SOLVED] Syslog flooded by 'failed to mount'
  17. [SOLVED] Phone line admin page is missing in 1004
  18. ATI chipsets: Seeking testers
  19. X10 RS232 computer interface from china
  20. ZBox ID41 libdvdcss issue
  21. Canvassing for expereince with single NIC hybrid
  22. MediaDirector Fails to start
  23. Pluto-mplayer
  24. Problem with xine-playback
  25. Blinking cursor during Kubuntu 8.10 install
  26. 810 update Well Done and Thank you
  27. [Solved] 1004 install unmet dependencies
  28. Outside Access; No access with high ports?
  29. Screen Power
  30. mce 10.04 pluto-xine-player on virtualbox : how to play mkv
  31. MD freezes at "done rebuilding nis cache"
  32. Install problems with 810 (grey screen and VC problems)
  33. myth on 1004 - "No channels found" after scan, Hauppage Nova-T-500
  34. [Solved] KDM login prompt is loaded before Orbiter starts
  35. Lost Mouse and Keyboard
  36. How to return XP, After install LinuxMCE
  37. Experience + a problem on 10.04 Installation with Diskless MD and Kernel upgrade
  38. Kernel update on LMCE 8.10 useful? i.e. support AF9015 DVB-T USB stick?
  39. Boot problems
  40. Core/Hybrid delayed movie start
  41. Latest install (mce-install.sh) for 10.04 is failing
  42. Cannot exit/quit video playback- unable to return to orbiter screen 8.10
  43. Help needed on reliable sources.list on LMCE 8.10
  44. graphic driver problem/question on Media Directors (ATI and Intel) LMCE 8.10
  45. MD boots into KDE after update
  46. Help to resolve my Zwave network problem
  47. Several Installation Installation Issues on LMCE MDs
  48. External card taking DHCP address from internal DHCP server
  49. Unable to startup with AV wizard on MD
  50. Access denied for mythtv on 10.04