View full version: Installation issues
  1. performance takes a hit when starting md
  2. data logger not installing correctly
  3. Delay executing z-wave commands on Kubuntu 14.04
  4. What I got working in 14.04
  5. [SOLVED]14.04 MythTV problems,All Tuners busy
  6. LMCE-1404 20151215202231755-amd64
  7. help with 12.04 install
  8. 12.04 update on fresh install
  9. ZWave Zstick Gen5 issues
  10. apt-get issues
  11. Raspberry pi 2 installation -> missing text in onscreen orbiter (MD)?
  12. fresh net install 01.01.2016
  13. LMCE-1604-20160101180731783-i386
  14. 1204 netinstall broken
  15. LMCE-1604-20151229173431782-i386
  16. Raspberry pi 2 installation
  17. LMCE-1604-20151225214931774-i386 snapshot
  18. LMCE-1404 20151215194431754-i386 snapshot
  19. Issue with 12.4 video play back of mp4
  20. LMCE-1204-20151215185231754 notes
  21. Raspberry pi 2 installation -> HDMI CEC problems
  22. LMCE 1404 i386 20151129125731693
  23. LMCE-1204-20151211114231752-i386 snap hangs during install
  24. LMCE-1404 amd64.iso 20151129133031693 snapshot
  25. LMCE -1604-i386 20151128164131684 snap
  26. Firewall issues (was: Volume levels drop on MD)
  27. Reminder that all 1204 is the *ONLY* currently worked on release
  28. installation issues LMCE 12.04 (network installation)
  29. Network Install using Kubuntu 1404 fails dependencies
  30. none of my phones register...
  31. Raspberry pi 2 installation -> VDR problems
  32. Snapshot 20151106143331585-i386
  33. Fresh install 12.04:VDR not working ("libcec.so.2")?
  34. fresh net-install from 22.10.2015
  35. RPI MD installation issues
  36. LMCE-1204-20150909140531356 snapshot notes
  37. 12.04 network boot fail for new MD
  38. Partially Broken 1204 after apt-get update/upgrade/disklessTBZ - SOLVED!
  39. 12.04 install, motion wrapper
  40. 10.04 installation issue - AVWizard
  41. LMCE­ 1404­ 20150630062­730843 Nvidia Install Reboot Loop
  42. 12.04 31133/31187/31214
  43. Last update set drives offline
  44. 14.04 Firewall / Port forwarding
  45. LMCE 14.04 AVWizard not running
  46. NIC Issue (Working Solution)
  47. Volume levels drop on MD
  48. Remotes behaving badly.
  49. Owncloud loses LMCE configuration.
  50. Any idea why Jun 30 2015 builds are small - size wise?