View full version: Installation issues
  1. Remote mapping in 1004 - please help
  2. [SOLVED] VNC to the core?
  3. VMWare tools install - and USB questions
  4. Core as a VM on a mac OSX server
  5. [SOLVED] LMCE within VMPlayer - Orbiter ocasionaly turns black / non responsive
  6. Some calls are being made
  7. [Solved ] 1080P UI 1024 video mode?
  8. Windows Share folder control ?
  9. MOBO and CPU
  10. 0810 Xine and Hulu Crash
  11. PLCBus 1141 RS232 cannot connect with PLCBus 2027 [solved]
  12. new Installation failing
  13. Using SoftSqueeze
  14. MythTV_Player not installing in beta2
  15. Ibm thinkpad T30 notebook failed to setup X - [solved]
  16. Zwave.so missing
  17. [Solved ] 1004 install avwizard random noise screen of death
  18. 1004 Xine Playback problem (Point me in the right direction)
  19. [SOLVED] Cisco 7970 - All click and No Orbit
  20. [SOLVED] DVD install MCE810 dvd hangs on first step!
  21. 1004 install hangs on first boot after AVWIZARD configuration
  22. Installation of 8.10 fails to detect harddrive
  23. Main Program Terminates on Install (Assume Kernel Problem)
  24. How to enable ICMP requests
  25. Media Director with video capture
  26. Asterisk Manager Connection Failure
  27. Geovision GV-800 works perfectly in MCE but is not detected in the wizard
  28. [SOLVED] Syslog flooded by 'failed to mount'
  29. [SOLVED] Phone line admin page is missing in 1004
  30. ATI chipsets: Seeking testers
  31. X10 RS232 computer interface from china
  32. ZBox ID41 libdvdcss issue
  33. Canvassing for expereince with single NIC hybrid
  34. MediaDirector Fails to start
  35. Pluto-mplayer
  36. Problem with xine-playback
  37. Blinking cursor during Kubuntu 8.10 install
  38. 810 update Well Done and Thank you
  39. [Solved] 1004 install unmet dependencies
  40. Outside Access; No access with high ports?
  41. Screen Power
  42. mce 10.04 pluto-xine-player on virtualbox : how to play mkv
  43. MD freezes at "done rebuilding nis cache"
  44. Install problems with 810 (grey screen and VC problems)
  45. myth on 1004 - "No channels found" after scan, Hauppage Nova-T-500
  46. [Solved] KDM login prompt is loaded before Orbiter starts
  47. Lost Mouse and Keyboard
  48. How to return XP, After install LinuxMCE
  49. Experience + a problem on 10.04 Installation with Diskless MD and Kernel upgrade
  50. Kernel update on LMCE 8.10 useful? i.e. support AF9015 DVB-T USB stick?