View full version: Installation issues
  1. Pluto-mplayer
  2. Problem with xine-playback
  3. Blinking cursor during Kubuntu 8.10 install
  4. 810 update Well Done and Thank you
  5. [Solved] 1004 install unmet dependencies
  6. Outside Access; No access with high ports?
  7. Screen Power
  8. mce 10.04 pluto-xine-player on virtualbox : how to play mkv
  9. MD freezes at "done rebuilding nis cache"
  10. Install problems with 810 (grey screen and VC problems)
  11. myth on 1004 - "No channels found" after scan, Hauppage Nova-T-500
  12. [Solved] KDM login prompt is loaded before Orbiter starts
  13. Lost Mouse and Keyboard
  14. How to return XP, After install LinuxMCE
  15. Experience + a problem on 10.04 Installation with Diskless MD and Kernel upgrade
  16. Kernel update on LMCE 8.10 useful? i.e. support AF9015 DVB-T USB stick?
  17. Boot problems
  18. Core/Hybrid delayed movie start
  19. Latest install (mce-install.sh) for 10.04 is failing
  20. Cannot exit/quit video playback- unable to return to orbiter screen 8.10
  21. Help needed on reliable sources.list on LMCE 8.10
  22. graphic driver problem/question on Media Directors (ATI and Intel) LMCE 8.10
  23. MD boots into KDE after update
  24. Help to resolve my Zwave network problem
  25. Several Installation Installation Issues on LMCE MDs
  26. External card taking DHCP address from internal DHCP server
  27. Unable to startup with AV wizard on MD
  28. Access denied for mythtv on 10.04
  29. Network Share not showing up
  30. [SOLVED] Slow Internet/ssh Connection on 1004 MD
  31. Installation hang on second step. Please help))
  32. 8.10 UI2 Not Available
  33. HDMI audio...(again!)
  34. No sound, no vid after 0810 installation
  35. Making Raid storage the default storage
  36. Need Help to set up a DSC alarm panel using PC5401 module.
  37. 8.10 EOL April 30, 2010 Headache
  38. Failed to start X on MD (new 10.04 install)
  39. How to make Help available offline (alternatively how to install HUAWEI E1750C)
  40. My upgrade from my old 810 alpha (+ update) to 10.04
  41. Is it possible to have linuxmce only for zwave home automation on MD525MW
  42. MCE USB2 remote not working on MD (10.04)
  43. MySQL failure. Any advice?
  44. VirtualBox LinuxMCE
  45. Mediatomb server stops after few minutes
  46. Netboot error
  47. PXE boot for new MDs not finding config file or default
  48. VMware Problem: "Double clicks"
  49. How to attached MD to back of tv?
  50. Tuners and virtualization