View full version: Installation issues
  1. Main Program Terminates on Install (Assume Kernel Problem)
  2. How to enable ICMP requests
  3. Media Director with video capture
  4. Asterisk Manager Connection Failure
  5. Geovision GV-800 works perfectly in MCE but is not detected in the wizard
  6. [SOLVED] Syslog flooded by 'failed to mount'
  7. [SOLVED] Phone line admin page is missing in 1004
  8. ATI chipsets: Seeking testers
  9. X10 RS232 computer interface from china
  10. ZBox ID41 libdvdcss issue
  11. Canvassing for expereince with single NIC hybrid
  12. MediaDirector Fails to start
  13. Pluto-mplayer
  14. Problem with xine-playback
  15. Blinking cursor during Kubuntu 8.10 install
  16. 810 update Well Done and Thank you
  17. [Solved] 1004 install unmet dependencies
  18. Outside Access; No access with high ports?
  19. Screen Power
  20. mce 10.04 pluto-xine-player on virtualbox : how to play mkv
  21. MD freezes at "done rebuilding nis cache"
  22. Install problems with 810 (grey screen and VC problems)
  23. myth on 1004 - "No channels found" after scan, Hauppage Nova-T-500
  24. [Solved] KDM login prompt is loaded before Orbiter starts
  25. Lost Mouse and Keyboard
  26. How to return XP, After install LinuxMCE
  27. Experience + a problem on 10.04 Installation with Diskless MD and Kernel upgrade
  28. Kernel update on LMCE 8.10 useful? i.e. support AF9015 DVB-T USB stick?
  29. Boot problems
  30. Core/Hybrid delayed movie start
  31. Latest install (mce-install.sh) for 10.04 is failing
  32. Cannot exit/quit video playback- unable to return to orbiter screen 8.10
  33. Help needed on reliable sources.list on LMCE 8.10
  34. graphic driver problem/question on Media Directors (ATI and Intel) LMCE 8.10
  35. MD boots into KDE after update
  36. Help to resolve my Zwave network problem
  37. Several Installation Installation Issues on LMCE MDs
  38. External card taking DHCP address from internal DHCP server
  39. Unable to startup with AV wizard on MD
  40. Access denied for mythtv on 10.04
  41. Network Share not showing up
  42. [SOLVED] Slow Internet/ssh Connection on 1004 MD
  43. Installation hang on second step. Please help))
  44. 8.10 UI2 Not Available
  45. HDMI audio...(again!)
  46. No sound, no vid after 0810 installation
  47. Making Raid storage the default storage
  48. Need Help to set up a DSC alarm panel using PC5401 module.
  49. 8.10 EOL April 30, 2010 Headache
  50. Failed to start X on MD (new 10.04 install)