View full version: Installation issues
  1. Need hybrid for PVR function? And howto switch to hybrid after core install
  2. Clarification needed
  3. Mixed user interface *ui2 and ui1
  4. Installation resets my DNS
  5. how much space is needed to install linuxmce?
  6. Hauppauge Nova.S Plus and MythTV
  7. Initial Installation Impressions and Questions
  8. Network Settings during Install
  9. HELP!! "Official" Installation Procedures?
  10. Adding Drives
  11. Alternative to mce-installer script PLEASE
  12. Xorg.conf.pluto.avwizard
  13. What needs to be installed?
  14. How i did get to pluto admin from another pc
  15. orbiter software download problem
  16. Install Linux mce from desktop fails
  17. Installation under vmware
  18. Anyone got a pvr150 installed an running?
  19. ### package pluto-orbiter failed (tmp/tmp.NLvud11451)
  20. MythTV woes
  21. Is it necessary to take over my sources.list?
  22. Any support for the HPV1600?
  23. Method to detect Media
  24. Ideal Hardware for Presentation Server
  25. Has anyone gotten this to work/install with a Radeon 9600?
  26. MD5 Checksum failures
  27. Stop Checking for Nvidia-Glx darn you...
  28. any luck on an intel 915 chipset?
  29. ATI Technologies ATI RAGE XL
  30. Building_From_Source
  31. Install from CD problems
  32. E: Couldn't find package pluto-dcerouter
  33. MythTV fails in admin
  34. well, that didn't work.
  35. Does anyone have ATI + UI2 working?
  36. UI2 and MythTV Problems
  37. Why does LinuxMCE only work on crappy TV's?
  38. LinuxMCE on anything other than Ubuntu?
  39. time required by installation
  40. No media!
  41. Uninstall?
  42. AMD64 Distro of Ubuntu
  43. Ubuntu + LinuxMCE on a virtual machine
  44. Pluto ATI Drivers and Plutu IVTV Drivers Packages Fail
  45. Boots to a blue-green lined screen
  46. A Modest HTPC Migration
  47. Preinstallation - What state should Ubuntu be in?
  48. networking issues during install
  49. a few questions
  50. Monster HD system - install problem - no sound and grey screen?