View full version: Installation issues
  1. ATI Technologies ATI RAGE XL
  2. Building_From_Source
  3. Install from CD problems
  4. E: Couldn't find package pluto-dcerouter
  5. MythTV fails in admin
  6. well, that didn't work.
  7. Does anyone have ATI + UI2 working?
  8. UI2 and MythTV Problems
  9. Why does LinuxMCE only work on crappy TV's?
  10. LinuxMCE on anything other than Ubuntu?
  11. time required by installation
  12. No media!
  13. Uninstall?
  14. AMD64 Distro of Ubuntu
  15. Ubuntu + LinuxMCE on a virtual machine
  16. Pluto ATI Drivers and Plutu IVTV Drivers Packages Fail
  17. Boots to a blue-green lined screen
  18. A Modest HTPC Migration
  19. Preinstallation - What state should Ubuntu be in?
  20. networking issues during install
  21. a few questions
  22. Monster HD system - install problem - no sound and grey screen?
  23. good install, on reboot everything goes haywire
  24. Fails to fetch Packages.gz
  25. running horribly slow
  26. disabling DHCP functions in LMCE
  27. Ubuntu desktop or server?
  28. Gray Screen and Nothing
  29. HAL error
  30. screen resizing not following through
  31. Getting media from around the house
  32. would love to try, but ubuntu install freezes midway (due to vid card)
  33. How do I install MCE from the CD?
  34. Total newbie destroying a Sunday, need help on USB tuner and http:\\core
  35. Reconfiguring LinuxMCE
  36. Newbie Question about Windows PC's
  37. network support
  38. tech requirements?
  39. LinuxMCE won't start