View full version: Installation issues
  1. Trouble with A/V wizard and video resolution
  2. Help under Ubuntu 6.10
  3. install problem: cannot communicate with router
  4. Has any one installed on a Wyse IPV500 stb
  5. "input/output error"
  6. Dual TV Tuners and or HDMI Input?
  7. wintv-pvr usb2 issues
  8. Installscript broken? Gzip error
  9. ERROR : Failed to install and configure the base software
  10. Install OK, media found on network, but nothing on screen.
  11. No Media from Network sources
  12. Network DHCP issues
  13. installation failed
  14. File system readonly after first reboot?
  15. can linuxMCE do.....
  16. Sharing Media (or finding media) from servers and such
  17. Not Gray Screen - But Black!
  18. Login problems
  19. Geforce 6600 GT
  20. Orbiter failed to register with the router error
  21. How do youinstall LinuxMCE??
  22. Installation stopped at "Setting up pluto-orbiter"
  23. Black screen problems
  24. Grey Screen in MythTV
  25. Link to installer broken
  26. Wireless Card does not connect
  27. Need hybrid for PVR function? And howto switch to hybrid after core install
  28. Clarification needed
  29. Mixed user interface *ui2 and ui1
  30. Installation resets my DNS
  31. how much space is needed to install linuxmce?
  32. Hauppauge Nova.S Plus and MythTV
  33. Initial Installation Impressions and Questions
  34. Network Settings during Install
  35. HELP!! "Official" Installation Procedures?
  36. Adding Drives
  37. Alternative to mce-installer script PLEASE
  38. Xorg.conf.pluto.avwizard
  39. What needs to be installed?
  40. How i did get to pluto admin from another pc
  41. orbiter software download problem
  42. Install Linux mce from desktop fails
  43. Installation under vmware
  44. Anyone got a pvr150 installed an running?
  45. ### package pluto-orbiter failed (tmp/tmp.NLvud11451)
  46. MythTV woes
  47. Is it necessary to take over my sources.list?
  48. Any support for the HPV1600?
  49. Method to detect Media
  50. Ideal Hardware for Presentation Server