View full version: Installation issues
  1. MySQL failed to install
  2. Cant write to Pipe
  3. Problem running installer from Packages CD
  4. Two error message during installtion LMCE
  5. LinuxMCE installer Proxy configuration
  6. Newbie to Media Centers etc. - Hardware question.
  7. Latest Noob to LMCE
  8. beta 2 instal leaves me with a blank screen
  9. When I double click on it, It wont start. Why?
  10. ATI driver problems. LinuxMCE 1.1B2 on Kubuntu Feisty
  11. Not Playing Nice with HD TV
  12. Too high resolution on startup
  13. HELLO TO ALL! need some help uber noob!
  14. Grafik Problem
  15. Basic question on how to "activate" a tuner card
  16. Need to set/reset Web Admin user/password
  17. Can i use another linux OS like nopix or something like that?
  18. Installation of a Media Director PC
  19. Rendering Orbiter skin #19 - hangs.... :(
  20. Wrong Colors, can't find media files
  21. Introducing: web orbiter
  22. LinuxMCE 1.1 beta2 install failed
  23. "could not connect to master backend server" bug again
  24. Application Size and Position
  25. orbiter...
  26. LMCE1.1-Beta2 torrent link
  27. Anyone know how to do an uninstall??
  28. Unable to initiate LMCE 1.1_b2 install
  29. Can Pluto and LMCE Orbiters coexist on WinXP ?
  30. 1.1B2 - Boot Stuck at "* Running local boot scripts (/etc/rc.local)"
  31. Use primarily as media center after install
  32. Regin Orbitor hanging at screen 66
  33. LinuxMCE Networking Fails During Install
  34. Failed to connect ... Please try again later
  35. Linux MCE beta install
  36. Could not resolve...
  37. Why only vesa?
  38. Laundry List..Check 2 C if any of these apply to you!
  39. LMCE Nvidia Drivers
  40. VOIP Asterisk Correct Settings for fwd (freeworlddialup)
  41. 1.1B2 Issues with DVB-C/Install Issues
  42. UK & Ireland Users
  43. Gray Screen of Death...
  44. LinuxMCE with UI2 Medium settings
  45. Installation problem with beta2
  46. Linux Medica Center takes 12 hours to install????
  47. Wireless no longer works
  48. PLEASE HELP!! ATIX1650
  49. Beta1.1 Problem with network boot MD
  50. Hard drive activity?