View full version: Installation issues
  1. New User - Trouble with mounting/authenticating Samba shares
  2. my issues: firewall, mythtv , and more
  3. LINUXMCE Installation Failed
  4. Resolution/Refresh
  5. Dark Screen After Installation
  6. Download timeout
  7. Warning! Don't mount anything on /mnt when installing mce 1.1 beta2
  8. desktop icon wont run
  9. Anyone else experiencing this problem on installation of 1.1 Beta2?
  10. Nokia N80 (UK)
  11. ext3 for kubuntu?
  12. Ati Radeon 9800 issues
  13. Help on installation
  14. AverMedia AverTV DVB-T Volar configuration (usb stick)
  15. Kubuntu alternate or desktop
  16. Samsung LN-S3251D
  17. eth0:0 and how to stop it
  18. Many services are not running
  19. 1.1 Beta 2 -- is it working for you ?! [PROBLEMS/SOLUTIONS]
  20. LMCE 1.1
  21. Is LMCE Ready For Public Consumption?
  22. A/V Wizard Question For Developers
  23. Orbiter generation problem
  24. Uhm.. bonus CD?!
  25. LMCE1.1 beta, yet more, installation problem.
  26. Install LinuxMCE on AMD64 system
  27. Installing LinuxMCE 1.0 on a VMWare workstation (Ubuntu 6.06)
  28. New User (UK) - Help with BIG Shopping List please?
  29. install problems
  30. nvidia driver install problems
  31. Installing LinuxMCE 1.1
  32. linuxmce 1.1 and a core without gui/X
  33. Which is better for LinuxMCE??? (Ubuntu or Kubuntu)
  34. Newbea, trying to get mytv setup and dvd playback
  35. Starting Audio/Video Wizard stops
  36. Throwing in the towel...
  37. 2 problems: Orbiter on Win + adding Media to LMCE
  38. TV Card
  39. Installation Failed, could not install mythtv?
  40. Installation Problem LMCE1.1Beta + Asus V7700 Geforce2 GTS/Pro - Solved
  41. Will WinTV-PVR-500MCE work with LinuxMCE
  42. LMCE/MythTV + Firewire
  43. how to uninstall linux mce from my Edge? plz
  44. How do I recreate the Core/Hybrid media director?
  45. Installing LMCE on VMWare Server
  46. booting issue
  47. Cable setup woes
  48. Experience from a user that is moving on.
  49. xubuntu Feisty Fawn
  50. 1.1 BETA: signal out of range... how to correct?