View full version: Installation issues
  1. Can i use another linux OS like nopix or something like that?
  2. Installation of a Media Director PC
  3. Rendering Orbiter skin #19 - hangs.... :(
  4. Wrong Colors, can't find media files
  5. Introducing: web orbiter
  6. LinuxMCE 1.1 beta2 install failed
  7. "could not connect to master backend server" bug again
  8. Application Size and Position
  9. orbiter...
  10. LMCE1.1-Beta2 torrent link
  11. Anyone know how to do an uninstall??
  12. Unable to initiate LMCE 1.1_b2 install
  13. Can Pluto and LMCE Orbiters coexist on WinXP ?
  14. 1.1B2 - Boot Stuck at "* Running local boot scripts (/etc/rc.local)"
  15. Use primarily as media center after install
  16. Regin Orbitor hanging at screen 66
  17. LinuxMCE Networking Fails During Install
  18. Failed to connect ... Please try again later
  19. Linux MCE beta install
  20. Could not resolve...
  21. Why only vesa?
  22. Laundry List..Check 2 C if any of these apply to you!
  23. LMCE Nvidia Drivers
  24. VOIP Asterisk Correct Settings for fwd (freeworlddialup)
  25. 1.1B2 Issues with DVB-C/Install Issues
  26. UK & Ireland Users
  27. Gray Screen of Death...
  28. LinuxMCE with UI2 Medium settings
  29. Installation problem with beta2
  30. Linux Medica Center takes 12 hours to install????
  31. Wireless no longer works
  32. PLEASE HELP!! ATIX1650
  33. Beta1.1 Problem with network boot MD
  34. Hard drive activity?
  35. Monitor says "Mode Not Supported" after linuxmce install
  36. Re-install old nVidia driver?
  37. Installer won't launch on Ubuntu 7.04
  38. ERROR: Error creating device.
  39. ati woes
  40. Installer breaks connection
  41. LinuxMCE - can you still use your computer normally?
  42. Installing Linux MCE on Asus Pundit P1-AH2
  43. New User - Trouble with mounting/authenticating Samba shares
  44. my issues: firewall, mythtv , and more
  45. LINUXMCE Installation Failed
  46. Resolution/Refresh
  47. Dark Screen After Installation
  48. Download timeout
  49. Warning! Don't mount anything on /mnt when installing mce 1.1 beta2
  50. desktop icon wont run