View full version: Installation issues
  1. DHCP
  2. No Audio - Audigy2 Sound Card - No motherboard sound installed
  3. pvr-350 issues, now with volume and hdhomerun problems
  4. ok more issues , mce doesnt detect my second dvd drive
  5. Unable to install Pluto VideoLan Server
  6. Installed ok, except bottom of screen!
  7. Are 3ware 95000 series supported
  8. trendnet as generic ip camera
  9. Two network cards, ADSL & DHCP working, but can't share internet
  10. Has anyone had success with the HP ExpressCard/54 Digital/Analog TV Tuner?
  11. Kubuntu Install from CD
  12. Install no good after reboot
  13. Intel ICH5 - NO Sound searching now for solution anyone had this issue before
  14. v0704 install fails on VMWare 6
  15. Problem using Asterisk
  16. ATI video cards and video out (S-Video)
  17. Endless Cycle - Choose Resolution, Confirm, Back to Choose Resolution
  18. App_Server Segmentation Fault
  19. how do i change the ip address for a noob
  20. got no problems ?
  21. How do I burn the ISO on Rapidshare, because it's not a real ISO ??
  22. LinuxMCE Embedded Phone - Mic not working
  23. My sis900 network was not recognized - I'm cut off the network
  24. cannot login to kubuntu
  25. TV Out issues
  26. /bin/sh: can't access tty; job control turned off - Problem
  27. 1GB of ram enough... buying new stuff will this work out as a stand alone MC
  28. 0704 Quick Install DVD doesn't work!
  29. 0704 and old all-in-wonder
  30. avwizard problem
  31. Migrating from MythTV
  32. MD Installation failed
  33. Changing network card??
  34. Problems with my plasma tv using S-VHS
  35. NAS drive probs
  36. Installation problem on 0704...plz HELP
  37. Compatible Hardware
  38. Intermatic Z-Wave USB Interface
  39. Installation problem - lists missing???
  40. DVD doesn’t play in LMCD. It plays on the Kubuntu Desktop!
  41. App_Server not starting becuase of lack of sound card.
  42. install fails - about to give up HELP
  43. Starting CORE software automatically. Beta1.1
  44. Installation of 2nd CORE (Backend) running MythTV in NA???
  45. Installation confusion
  46. black screen problem
  47. Totally Lost on Installation
  48. NVIDIA Drivers too old!
  49. DVD fullscreen
  50. Sleep Mode after Install?