View full version: Installation issues
  1. Partitioning the Core HDD?
  2. Pinnacle PCTV Rave
  3. Conflict with RF
  4. Raid array built on install, ripping mysteries?
  5. Nvidia Install Tips Needed
  6. Satellite decoder controller
  7. Lockup after first reboot
  8. MythTV does not start
  9. Install Issue
  10. SPDIF / Analog Audio
  11. Is the Intel PRO/1000 MT Dual Port Server Adapter supported?
  12. Problems getting files frome windows share.
  13. Multiple video sources sharing
  14. Just clean installed linuxmce 704 DVD and it hangs at "Orbitor Failed to setup T
  15. trouble with App_Server
  16. Problem after DVD installation
  17. Incapable of setting Latitude and Logditute for Major Australian cities
  18. [SOLVED] UI loads and crashes repeatedly
  19. Problems logging into Administrator Mode after DVD Install
  20. AC3 working fine with mplayer - no sound from linuxmce(xine) on nvidia CK804
  21. Nvidia problem...UGH!!!
  22. Twonky Media
  23. Missing /home/videowiz and related files
  24. FYI: Cant' istall using apt-get (SOLUTION)
  25. No media - pnp doesn't seem to work!
  26. CD Drive wont spin up
  27. a Couple of Questions, VIP211, PVR-350, Matrox Parahelia
  28. No audio
  29. Radeon x800 pro S-video problem
  30. MCEUSB2 not working when connected
  31. shuld linuxmce not decet hauppauge pvr350 off it himself ????
  32. Problems getting a KNC1 DVB-S working in MythTV
  33. Can't start the AV Wizard!
  34. DHCP
  35. No Audio - Audigy2 Sound Card - No motherboard sound installed
  36. pvr-350 issues, now with volume and hdhomerun problems
  37. ok more issues , mce doesnt detect my second dvd drive
  38. Unable to install Pluto VideoLan Server
  39. Installed ok, except bottom of screen!
  40. Are 3ware 95000 series supported
  41. trendnet as generic ip camera
  42. Two network cards, ADSL & DHCP working, but can't share internet
  43. Has anyone had success with the HP ExpressCard/54 Digital/Analog TV Tuner?
  44. Kubuntu Install from CD
  45. Install no good after reboot
  46. Intel ICH5 - NO Sound searching now for solution anyone had this issue before
  47. v0704 install fails on VMWare 6
  48. Problem using Asterisk
  49. ATI video cards and video out (S-Video)
  50. Endless Cycle - Choose Resolution, Confirm, Back to Choose Resolution