View full version: Installation issues
  1. How to get the Quick install DVD
  2. [SOLVED] Cannot get past the Kubuntu blue bar loading screen
  3. DHCP functions in LCME, do it in OpenWRT
  4. Windows shares not mounting
  5. No live TV with PVR-500
  6. PVR 500
  7. Lirc...
  8. Failed To Regen Orbiter
  9. 0704 Quick install DVD Download
  10. MD5 from wiki link does not match the download...
  11. Help!, system locks up on install
  12. Setting screen resolution during first startup
  13. DVB-T/DVB-C/DVB-S all in one Computer possible with LinuxMCE ?
  14. Have trouble getting LinuxMCE to install from disc? Read this
  15. Grub Error 18
  16. 2 Network cards needed for core ?
  17. Installation DVD Fails
  18. Screen resizes during initial setup
  19. Can't get past setup wizard, too slow?
  20. TV not available on any Orbiter but MySQL can connect
  21. AVWizard blackscreens, even with correct number keys
  22. Getting Resolution to Work on my new TV
  23. 0704 installer
  24. Orbiter failed to setup the transparency
  25. Mounting several HDDs (IDE & SATA); Bluetooth probs
  26. After installation, while orbit is configuring, experiencing problem with openGL
  27. My own install logging
  28. 0704 Quick Install DVD installs, but no hardware detected in avwizard
  29. Partitioning the Core HDD?
  30. Pinnacle PCTV Rave
  31. Conflict with RF
  32. Raid array built on install, ripping mysteries?
  33. Nvidia Install Tips Needed
  34. Satellite decoder controller
  35. Lockup after first reboot
  36. MythTV does not start
  37. Install Issue
  38. SPDIF / Analog Audio
  39. Is the Intel PRO/1000 MT Dual Port Server Adapter supported?
  40. Problems getting files frome windows share.
  41. Multiple video sources sharing
  42. Just clean installed linuxmce 704 DVD and it hangs at "Orbitor Failed to setup T
  43. trouble with App_Server
  44. Problem after DVD installation
  45. Incapable of setting Latitude and Logditute for Major Australian cities
  46. [SOLVED] UI loads and crashes repeatedly
  47. Problems logging into Administrator Mode after DVD Install
  48. AC3 working fine with mplayer - no sound from linuxmce(xine) on nvidia CK804
  49. Nvidia problem...UGH!!!
  50. Twonky Media