View full version: Installation issues
  1. Wierd dvb-utils challenge
  2. ATI HD2400/HD2600 drivers?
  3. Snapstream Firefly Remote with LMCE
  4. Cannot connect to myth backend server...
  5. Intel Graphic Media Accel 950
  6. AVWizard -> Change "Video Refresh" from 60 to 50?
  7. Install on RAID 5
  8. PXE (Network Boot) on 'unsupported' network cards.
  9. Tv cards
  10. Bootpartition -> could someone help?
  11. Multiple Entries in Video List
  12. Quick install DVD problem! Blank screen!
  13. ATI Radeon 9600 TV-Out
  14. Mythtv black screen and no audio...SOLVED
  15. Installation-DVD failed on ASUS Digimatrix. Corrupt DVD?
  16. Can't use volume from my remote
  17. Networked Media Files
  18. Config for built in UPNP shares??
  19. Turtle Beach Catalina
  20. Status of LMCE 710?
  21. Problem changing diskless MD resolution...
  22. My personal wishlist
  23. Orbiter failed to initilialize opengl on VMWare Workstation 6
  24. removing features
  25. Linux MCE on MSI K9NGM3
  26. Problem when set my msi 7300gt to opengl alpha blending or medium
  27. LinuxMCE on ViaC7 mbs w/ Unichrome graphics
  28. failed to cache linuxMCE
  29. lircd.conf does not get updated
  30. Walking The Fence -edit
  31. Media menu and "live tv" entry
  32. Audio with PVR-500, but not HDHOMERUN
  33. LinuxMCE operation problems
  34. Problem with USB-UIRT learning unknown codes...
  35. Test bench to live operating core
  36. New Core/Hybrid Installation Issues
  37. TV Freezes
  38. nVidia 6150 onboard xorg.conf for UI2
  39. ATI Radeon 9250 PCI Card: Has anyone got it working to get atleast UI2 Working?
  40. Adding NTFS Hard Drive to LMCE
  41. NOOB- install very very slow
  42. New Harddrives
  43. Problem with PVRUSB2...Solved
  44. After 2 Weeks...I still have problems :(
  45. [Solved]LinuxMCE load fails (Dcerouter login:)
  46. DHCP is inoperative!!
  47. No Internet Connection
  48. Unwanted network activity
  49. ATI Driver Issues
  50. no sound - how to solve this issue?