View full version: Installation issues
  1. One of these days I will read the manual before trying something out. :O
  2. SLI work
  3. MythTV Guide vs. LinuxMCE Guide
  4. Can't install package'mce-installer'
  5. USB-UIRT codes?
  6. Asus My Cinema-P7131 recognised, wont run
  7. LINUXMCE on Mac
  8. Don't see "Play Disc" button to play DVDs
  9. Video, Sound and Network Installation Issues
  10. Using pppoe on external network card - problems ...
  11. Not able to select HDMI?
  12. Network Configuring on Hyrid /Core for Slingbox?
  13. Can someone tell me how to get a USB-UIRT installed and working?
  14. Error: Orbiter failed to initialize OpenGL
  15. Please list the nasty hardware so i know what to avoid
  16. Am I just being a dumb ass?
  17. No boot after wizard crash?
  18. Can't see media files
  19. Dish Network 322
  20. No automatic detection of added drive
  21. Subtitles ... How can i make them show in Xine ...
  22. RAID Config - is this possible
  23. No bootable device found?!
  24. HTC orbiter
  25. Need help with 2 nic standalone core network setup
  26. Terratec Aureon 7.1 Dolby Digital Live
  27. [Fixed] Core-only install won't autostart
  28. x264 mkv files
  29. Media Director boots almost fully then gets black screen of death
  30. Cannot update media...
  31. Help installing a homebrew serial transmitter
  32. LIVE TV driving me crazy
  33. AVWizard not displaying correctly
  34. Newbie needs help with WinTV HVR 1100
  35. Hauppage PVR USB2
  36. Surviellance cameras/ and bt878 card
  37. S-Video and a Widescreen CRT TV
  38. .jar orbiter
  39. Orbiter Bluetooth not giving connection key.
  40. GC100 botched install
  41. Blank Screen after LinuxMCE installed Nvidia drivers.
  42. Keyboard/Mouse don't work
  43. No suitable theme found for 1025x768 screen init failed.
  44. IP Camera Instalaltion
  45. Can't get hold of DVD installer
  46. getting the right kubuntu
  47. Pioneer Receivers rs 232 control
  48. NVIDIA cards question
  49. ATI Remote Wonder
  50. Source code install, amd64, build failure w/ libsdl-pluto