View full version: Installation issues
  1. 720p Significanly Off Center
  2. Problems with Installation of LIVE CD Kubuntu
  3. No DTS!
  4. GC100 simple setup, control one cable box via IR
  5. Help controlling AV devices using infrared
  6. Controlling of STB!!
  7. Pipe Through Myth?
  8. [SOLVED] Nvidia 1080p missing from avwizard
  9. Wierd dvb-utils challenge
  10. ATI HD2400/HD2600 drivers?
  11. Snapstream Firefly Remote with LMCE
  12. Cannot connect to myth backend server...
  13. Intel Graphic Media Accel 950
  14. AVWizard -> Change "Video Refresh" from 60 to 50?
  15. Install on RAID 5
  16. PXE (Network Boot) on 'unsupported' network cards.
  17. Tv cards
  18. Bootpartition -> could someone help?
  19. Multiple Entries in Video List
  20. Quick install DVD problem! Blank screen!
  21. ATI Radeon 9600 TV-Out
  22. Mythtv black screen and no audio...SOLVED
  23. Installation-DVD failed on ASUS Digimatrix. Corrupt DVD?
  24. Can't use volume from my remote
  25. Networked Media Files
  26. Config for built in UPNP shares??
  27. Turtle Beach Catalina
  28. Status of LMCE 710?
  29. Problem changing diskless MD resolution...
  30. My personal wishlist
  31. Orbiter failed to initilialize opengl on VMWare Workstation 6
  32. removing features
  33. Linux MCE on MSI K9NGM3
  34. Problem when set my msi 7300gt to opengl alpha blending or medium
  35. LinuxMCE on ViaC7 mbs w/ Unichrome graphics
  36. failed to cache linuxMCE
  37. lircd.conf does not get updated
  38. Walking The Fence -edit
  39. Media menu and "live tv" entry
  40. Audio with PVR-500, but not HDHOMERUN
  41. LinuxMCE operation problems
  42. Problem with USB-UIRT learning unknown codes...
  43. Test bench to live operating core
  44. New Core/Hybrid Installation Issues
  45. TV Freezes
  46. nVidia 6150 onboard xorg.conf for UI2
  47. ATI Radeon 9250 PCI Card: Has anyone got it working to get atleast UI2 Working?
  48. Adding NTFS Hard Drive to LMCE
  49. NOOB- install very very slow
  50. New Harddrives