View full version: Installation issues
  1. WinTV-PVR-150 Problems
  2. Remote controle of md
  3. Blank screen after installation
  4. Kubuntu 0710 Live CD
  5. 0710B3 media file sync not seeing nfs share
  6. KDE as default 0710 Beta 2, MD Hibernation??
  7. Installation - Can't even get to initial setup!
  8. MD diskless setup fails in 0710, plus screensaver hangs
  9. Ripping complete: Failed to rop 1 tracks (DVD/Ripping with Sony XL1B)
  10. 0710 DVD and 0704 cds Both Failed, Need help
  11. Puzzled at total lack of progress
  12. TV problem
  13. Interfacing with Opus MCU500
  14. DVD Playback problems 0710Beta3
  15. AppServer
  16. dual booting
  17. Help with CRT TV setup
  18. Information lost after installation. Please help!
  19. 0710b3 Installation issues. Hang after mounting.
  20. DVD starts up, intro screen plays, but then just does not play any further
  21. Install Checklist
  22. Installing 0710b3 x64 nvidia driver issues
  23. Improving reception with the Hauppauge Nova T500
  24. Non-bootable CDs (Downloaded Torrents)
  25. lmce and x10 within the uk
  26. 710b3 MD Diskless Fails (looks like a lan driver problem)
  27. Slow MD no myth-setup after upgrade of 710b3
  28. Orbiter failed to initialize OpenGL - 8400 GS
  29. hdc: drive not ready for command
  30. DVD boot problem
  31. Black screen after installing Kubuntu and nVidia drivers in b3
  32. 0710B3 black screen issues after install
  33. package failed
  34. password
  35. Linux Orbiter available like in Windows?
  36. ctrl alt f2 screen is on tv
  37. Fail on Installation 710beta3 I386 2CD
  38. arrrgh cat /dev/fb won't work
  39. 0710b3 VDR - DVB-T not working
  40. [Beta 3] Xine_Player: Device died
  41. 0710b3 64bit install notes
  42. Install LinuxMCE core-only on a command line only system?
  43. Installation Problems- "Video Mode Not Supported"
  44. HDHomeRun as IR reciever? (SOLVED)
  45. s/pdif output problem
  46. 0710b3 64bit issues
  47. Computing screen reloads router
  48. 0710b3 MD with HDD install
  49. ATI Radeon 9500 UI2 - ***SLOW 7.10 BOOT***
  50. Core (1) has bad mac address