View full version: Installation issues
  1. boot to Kubuntu desktop or linux MCE
  2. External Network
  3. problem with two different DVB cards: TT1500PCI and Nova S-Plus PCI
  4. DVD Install
  5. MP3 ripping failed
  6. GA-73PVM-S2H as Diskless MD
  7. Adding my ZCS101 Zwave controller
  8. Restarting upmp media server fuppesd on a HP invent
  9. Need some advice with basic cable
  10. i386 install vs amd64
  11. Mother components
  12. Error while starting installation
  13. Zaptel PSTN problem
  14. ISSUES AFTER FIRST INSTALL SCREEN
  15. Storing the Channels.conf
  16. LinuxMCE won't display on my TV!
  17. Preferred method of tv signal input? What is a capture card?
  18. First instal blank screen 8800gts 312mb
  19. Setting Nvidia Card to HDMI modes
  20. Problems upgrading from 0704 to 0710 on FiireEngine
  21. another "failed to setup x" problem
  22. Core Setup
  23. PCI Soundcard Recommendations
  24. Wiimote: bluetooth stick with ssh ?
  25. WinTv Nova T 500 Setup- Help Wanted Please
  26. Nova-T 500 Onboard Amplifier
  27. x64 DL DVD Torrent?
  28. 1920×1080 works but 1080p doesn't on media director
  29. ASUS 8600GT Silent 512MB NOT WORKING
  30. Can't get 720p from Intel i945
  31. [RC1] TT-Budget/WinTV-NOVA-CI is recognized as sound card
  32. Soundblaster Live Player 1024 (emu10k1) SPDIF Output
  33. ASUS EN9600GT silent/HTDI/512M AVwizard problem
  34. Kubuntu 7.10 Auto Update
  35. HTC P3300
  36. can't find /usr/pluto/diskless directory.
  37. System Crashing and Heavy Load display
  38. black screen When I finished installing .
  39. Installed, but not able to watch TV
  40. how to install zwave to linuxMCE and the lights...
  41. [RC2] Still don't have luck with GC100
  42. Install Linux MCE on a Series 2 Tivo
  43. [RC2] Flattened out picture in VDR
  44. Acesonic DGX-400 Disc changer. Use with LINUXMCE..It has RS232?? Anyone?
  45. Installed LinuxMCE 710, but after booting, black screen; advice?
  46. Whole house solution?
  47. is my system suitable
  48. No subtitles on 710 RC1
  49. WinTV-PVR-USB2 wont find all channels
  50. Launch Manager gets hosed after a couple reboots hours after fresh install