View full version: Installation issues
  1. MythTV Fresh Start
  2. Is it posible too run LinuxMCE on an Asus Eee PC 701 ?
  3. Fiire experience
  4. 0710 with LVM
  5. LinuxMCE GUI Loop on GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
  6. MythTV Program Guide Crashes
  7. Fluorescent lights and MCEUSB remote control receiver- bad news!
  8. I/O failure
  9. Audio Issues -- Fixed (kind of)
  10. Setting up a Hauppauge PVR USB2
  11. DTS / AC3 problem
  12. Audio and Video Problems
  13. Audio video How to????
  14. missing link destination
  15. Two NICs, continued
  16. Issues with 0710 RC
  17. UI2 with alpha blending
  18. Abit IP35 Pro Issue or install issue
  19. pvr remote
  20. Custom Resolution Problem
  21. My mediacenter turns into a remote
  22. how to install in several computers?
  23. Network Setup /w manual IP's vs DHCP
  24. Linux MCE on a non kde based system?
  25. Problem's getting AVWizard up and runnig
  26. Is LinuxMCE compatible with Fedora or Mandriva?
  27. BYTECC Gigabit PCI-E NIC
  28. Flickering OSD / UI2 / Nvidia 8500 PCIe card
  29. USBUIRT Problem.
  30. No drives show up in Orbitor on core
  31. Odd - diskless setup failed, detected via epia EX 10000 as "fiire station"
  32. MythTV deinterlace problems on VIA ?!
  33. How does the satellite list get populated?
  34. okay. so it's really not liking my 7600 GT
  35. Various Questions
  36. 3Ware 9650SE Raid controller issues.
  37. Blank screen BEFORE installation can even start!
  38. 7600gt not detected ion x server
  39. MythTV Woes
  40. Ripping DVD errors
  41. dvd install: initramfs prompt error
  42. garbled viedo in MCE Wizard
  43. LMCE Launch manager: Fatal I/O error. Client killed - Loop?
  44. Your CPU does not support long mode. Use a 32 bit distribution.
  45. DVB-S cards in Australia
  46. AMD 64 - Clean install problems - seeking divine intervention
  47. Hybrid to New Core ???
  48. Installation Files Stores, Twin NICs and MythBackend
  49. Two Nics
  50. Cisco 7921 & Asterisk