View full version: Installation issues
  1. remote control emulation in the Orbitor doesn't work ?
  2. New install, Squeezeboxes not working
  3. web admin -> VDR Setup not working
  4. Adding auto tagged to Dianemo
  5. Dianemo and ASUS EB1501 power control
  6. No HDMI video out
  7. Audio Attributes
  8. Cisco 8742HDC DVR
  9. HD not found
  10. samba password forgotten on reboot
  11. qOrbiter won't connect to MD/Core
  12. GeForce GTX760 - Failed to Setup X
  13. New build Hardware
  14. Best download location
  15. No audio in mythtv for one MD
  16. Issues with 1004 ISO installation
  17. Pay for help getting a working system?
  18. logitech usb music anywhere
  19. USBUIRT not transmitting in 10.04 [solved]
  20. 10.04 does not seem to install correct hdpvr.ko driver please help
  21. working username/pw not accepted for web-admin
  22. 10.04 - Plug and play detection scripts running every bootup
  23. Re: Endless Symbolic Link (SOLVED)
  24. Solved: IVR on final 10.04 doesn't work for me see post below
  25. pluto-dcerouter kept back on upgrade.
  26. 10.04 Install issue
  27. DHCP server not starting - SOLVED
  28. New ISO doesn't work?
  29. HDMI Input
  30. Does anyone have an idea why there is a different kernel on the core than the MD
  31. Geforce GT610
  32. screen not adjusting correctly 10.4
  33. Stuck on Dcerouter login after upgrade
  34. MD issue ECS A960M-M3 1004
  35. move from working 810 to 1004
  36. Disable ATI drivers in 10.04? [side-stepped]
  37. Dianemo S - configuring cisco7970
  38. Netflix as button? 1004 working on KDE desktop
  39. Remove items from database only 1004
  40. Squeezeslaves on Core (Dianemo S)
  41. Erratic telecom behaviour under 10.04 (only my Cisco products work)
  42. Amazon Coverart?
  43. new soundcard
  44. Tellstick on 1004
  45. No X on Poweredge 2850 - OK?
  46. 8400gs resolution
  47. [Solved] No image with D-Link DCS-7110 IP camera on 1004
  48. RealtekĀ® ALC887 - No sound
  49. [Solved] Cisco 7970 - missing firmware
  50. dhcp not working properly?