View full version: Installation issues
  1. Media Director question - VGA monitor as display instead of TV out?
  2. Trouble showing media - First Time User
  3. Modeline troubles - Can't display
  4. Up and running now i have a few questions.
  5. Separate / and /home filesystems cause problems?
  6. are this config ok for 1080p, I guess yes but...
  7. "nv" driver not working correctly...
  8. wacom pen stops working after orbiter start
  9. Diskless Boot to Kubuntu Desktop
  10. LMCE Hangs before AV Wizard
  11. newbie having external hardrive issues on Linuxmce
  12. VDR not working at all
  13. Adding Creative Remote Control using USBUIRT?
  14. What rewrites xorg.conf all the time and how do I stop it?
  15. No log-in screen
  16. Problem with X-Setting on TV
  17. MythTV Fresh Start
  18. Is it posible too run LinuxMCE on an Asus Eee PC 701 ?
  19. Fiire experience
  20. 0710 with LVM
  21. LinuxMCE GUI Loop on GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
  22. MythTV Program Guide Crashes
  23. Fluorescent lights and MCEUSB remote control receiver- bad news!
  24. I/O failure
  25. Audio Issues -- Fixed (kind of)
  26. Setting up a Hauppauge PVR USB2
  27. DTS / AC3 problem
  28. Audio and Video Problems
  29. Audio video How to????
  30. missing link destination
  31. Two NICs, continued
  32. Issues with 0710 RC
  33. UI2 with alpha blending
  34. Abit IP35 Pro Issue or install issue
  35. pvr remote
  36. Custom Resolution Problem
  37. My mediacenter turns into a remote
  38. how to install in several computers?
  39. Network Setup /w manual IP's vs DHCP
  40. Linux MCE on a non kde based system?
  41. Problem's getting AVWizard up and runnig
  42. Is LinuxMCE compatible with Fedora or Mandriva?
  43. BYTECC Gigabit PCI-E NIC
  44. Flickering OSD / UI2 / Nvidia 8500 PCIe card
  45. USBUIRT Problem.
  46. No drives show up in Orbitor on core
  47. Odd - diskless setup failed, detected via epia EX 10000 as "fiire station"
  48. MythTV deinterlace problems on VIA ?!
  49. How does the satellite list get populated?
  50. okay. so it's really not liking my 7600 GT