View full version: Installation issues
  1. Odd - diskless setup failed, detected via epia EX 10000 as "fiire station"
  2. MythTV deinterlace problems on VIA ?!
  3. How does the satellite list get populated?
  4. okay. so it's really not liking my 7600 GT
  5. Various Questions
  6. 3Ware 9650SE Raid controller issues.
  7. Blank screen BEFORE installation can even start!
  8. 7600gt not detected ion x server
  9. MythTV Woes
  10. Ripping DVD errors
  11. dvd install: initramfs prompt error
  12. garbled viedo in MCE Wizard
  13. LMCE Launch manager: Fatal I/O error. Client killed - Loop?
  14. Your CPU does not support long mode. Use a 32 bit distribution.
  15. DVB-S cards in Australia
  16. AMD 64 - Clean install problems - seeking divine intervention
  17. Hybrid to New Core ???
  18. Installation Files Stores, Twin NICs and MythBackend
  19. Two Nics
  20. Cisco 7921 & Asterisk
  21. Orbiter on N800 (OS2008)
  22. Tira i/r setup help request, only 1 in 5 codes being sent
  23. recover mce-install installation
  24. Audio over HDMI with ATI RadeonTM 1250
  25. Very Confusing Install Procedure... DVD/CD/core/... and so on -- FAILED!
  26. Fiire Chief drifting issues
  27. Does each media director need a TV Tuner?
  28. replacement install DVD
  29. VDR is not installed on MD
  30. The Best and Easy to install tuner card.
  31. (0710 B4) MythTV exits automatically in less than 1 minute after start
  32. LinuxMCE Installation doesn't work
  33. Newbie about to try linux MCE
  34. How does one set up a core from DVD?
  35. attempted wiimote install, Could not open lock file
  36. abort load
  37. could not find kernel image
  38. Phone line setup
  39. Hangs up after 2 days!!
  40. PVR-150 remote set up
  41. 1 UsbUirt PER Setup Controlling MD devices as well???
  42. rs232 tv control
  43. Two NIC problem
  44. LG BH200 Setup and IR Code Set 0768 Weirdness
  45. Compatible Mother Boards
  46. LMCE\FiOS Design Question
  47. X10 problems making me tear my hair out...
  48. Nokia E90 Support
  49. Cant not pick Hybrid during setup
  50. trouble with ZWave installation