View full version: Installation issues
  1. Trouble showing media - First Time User
  2. Modeline troubles - Can't display
  3. Up and running now i have a few questions.
  4. Separate / and /home filesystems cause problems?
  5. are this config ok for 1080p, I guess yes but...
  6. "nv" driver not working correctly...
  7. wacom pen stops working after orbiter start
  8. Diskless Boot to Kubuntu Desktop
  9. LMCE Hangs before AV Wizard
  10. newbie having external hardrive issues on Linuxmce
  11. VDR not working at all
  12. Adding Creative Remote Control using USBUIRT?
  13. What rewrites xorg.conf all the time and how do I stop it?
  14. No log-in screen
  15. Problem with X-Setting on TV
  16. MythTV Fresh Start
  17. Is it posible too run LinuxMCE on an Asus Eee PC 701 ?
  18. Fiire experience
  19. 0710 with LVM
  20. LinuxMCE GUI Loop on GIGABYTE GA-MA78GM-S2H
  21. MythTV Program Guide Crashes
  22. Fluorescent lights and MCEUSB remote control receiver- bad news!
  23. I/O failure
  24. Audio Issues -- Fixed (kind of)
  25. Setting up a Hauppauge PVR USB2
  26. DTS / AC3 problem
  27. Audio and Video Problems
  28. Audio video How to????
  29. missing link destination
  30. Two NICs, continued
  31. Issues with 0710 RC
  32. UI2 with alpha blending
  33. Abit IP35 Pro Issue or install issue
  34. pvr remote
  35. Custom Resolution Problem
  36. My mediacenter turns into a remote
  37. how to install in several computers?
  38. Network Setup /w manual IP's vs DHCP
  39. Linux MCE on a non kde based system?
  40. Problem's getting AVWizard up and runnig
  41. Is LinuxMCE compatible with Fedora or Mandriva?
  42. BYTECC Gigabit PCI-E NIC
  43. Flickering OSD / UI2 / Nvidia 8500 PCIe card
  44. USBUIRT Problem.
  45. No drives show up in Orbitor on core
  46. Odd - diskless setup failed, detected via epia EX 10000 as "fiire station"
  47. MythTV deinterlace problems on VIA ?!
  48. How does the satellite list get populated?
  49. okay. so it's really not liking my 7600 GT
  50. Various Questions