View full version: Installation issues
  1. No incoming phone calls?
  2. 12.04 install report
  3. 14.04 install story ( close)
  4. NAS recognized and added but no meddia addded
  5. Installing LinuxMCE - server/ VirtualBox, median directors, etc.
  6. Installing 12.04
  7. Intel NUC D54250WY problem
  8. 12.04 Client Machines Can't Browse Some Websites
  9. can't run 12.04 [solved]
  10. HDMI Audio AC3 Problem
  11. Where do I find 'Sound Preferences'?
  12. Qorbiter creates a lot of Generic Proxy Orbiter?
  13. Installing LinuxMCE on server - installer issues, networking, video playback...
  14. Installing 12.04 from USB stick
  15. [SOLVED] 12.04 Aeon Z-Stick 2 - No Communication with Controller?
  16. video stops playing
  17. 12.04 multichannel sound card with squeezeslave
  18. Fibaro Dimmer Module - FGD-211 - Dianemo
  19. 12.04 August 16 29241 notes
  20. 1204 MythTV - Can't Configure HDHomerun
  21. [Resolved] 12.04 - firewall issues?
  22. 12.04 NAT Port Forwarding Issue
  23. 12.04 NAT Speed Issues [SOLVED]
  24. "Fresh" installation 12.04 July 24 29195
  25. 12.04 July 30 19196 notes.
  26. 14.04 July 24 29195 Notes
  27. 29-June 12.04 29165 load - MD creation fails.
  28. 14.04 July 21 29194 notes
  29. 14.04 July 19 29194 notes.
  30. 12.04 July 19 29194 notes
  31. 30-Jun 1404 29172 loops on AVWizard
  32. Embedded ATI Radeon 7000-M
  33. LMCE 10.04 or 12.04 or 14.04?
  34. NAS Detection/UpdateMedia
  35. Asus eeebox eb1033 will not install
  36. LinuxMCE 1004, Installation Issues, No Internet, AVWizard Failed
  37. LMCE 1404 Initial Install Notes for Core/Hybrid system.
  38. 12.04 & 14.04 apt-get nvidia-current (Resolved)
  39. 10.04 Setup Wiz Black Video, ZOTAC GT 630 1GB x16, No Sound Card (SOLVED)
  40. AVWizard Failed to setup X.
  41. Why have the recent snapshots only been 2.5gig?
  42. eth0 and eth1 kernel driver in use - Resolved..
  43. 12.04 audio issues - Closed
  44. 1004: Nvidia GT240 black screen after update
  45. xine cpu 80% with vdpau
  46. FYI - Snap April 13 28939 xorg.conf defaulted to nouveau driver
  47. NAS Symbolic Links on 12.04 loads - Anybody else with sym link issues - Resolved
  48. Gigabit ethernet card runs @ 100 - Resolved
  49. NAS CIFS errors on April 13 28939 snap - Resolved.
  50. Snap April 13 28939 ehci_hcd errors - Kinda